Life

Nicoleta Luciu i-a șocat pe fani cu ultima apariție. Nu le-a venit să creadă că este chiar ea: „N-are nicio legătură cu ce a fost”

Nicoleta Luciu i-a șocat pe fani cu ultima apariție, iar acestora nici nu le-a venit să creadă că este chiar cea care făcea ravagii cu frumusețea ei.
20.03.2023 | 19:28
Nicoleta Luciu ia socat pe fani cu ultima aparitie Nu lea venit sa creada ca este chiar ea Nare nicio legatura cu ce a fost
Nicoleta Luciu i-a uimit pe fani cu ultima apariție. Foto Captură Youtube
ADVERTISEMENT

Nicoleta Luciu i-a șocat pe fani cu ultima apariție. Unora chiar nu le-a venit să creadă că cea din imagini este chiar ea și au spus că nu mai semănă deloc ca în tinerețe.

Nicoleta Luciu i-a uimit pe fani cu ultima apariție

Nicoleta Luciu a avut o apariție care i-a șocat de-a dreptul pe fanii săi. După ce au văzut imaginile cu acestea pe rețelele de socializare, au avut multe cuvinte dure de spus.

ADVERTISEMENT

Mama a trei copii a fost aspru criticată pentru apariția ei și unora chiar nu le-a venit să creadă că este chiar Nicoleta Luciu. Mai ales pentru că vedeta făcea ravagii în urmă cu câțiva ani cu silueta ei impecabilă.

O internaută chiar a spus că Nicoleta Luciu și-a distrus fața cu operațiile estetice. Ele chiar i-ar fi răpit frumusețea naturală, a mai spus aceeași persoană.

ADVERTISEMENT

„N-are nicio legătură cu ce a fost… și-a facut operații care au banalizat-o.. e ca o nașă mare – așteaptă perinița! Nici nu pot să mă uit la fotografii…”, a comentat cineva.

Nicoleta Luciu apariție șocantă pentru fani
Nicoleta Luciu apariție șocantă pentru fani. Foto Facebook

Nicoleta Luciu, luată la rost pe rețelele de socializare

Nicoleta Luciu apare în niște fotografii în care prezintă rochia unui designer român, pe post de model. Doar că apariția ei a fost aspru criticată.

ADVERTISEMENT

„Mie mi se pare o rochie de babă! Nu aș purta asa ceva!”, „Zici ca e mamaia de pe uliță cu hainele de duminică”, au mai scris oamenii pe rețelelele de socializare.

O persoană chiar a spus că Nicoleta Luciu arată ca o femeie care vinde la piață în ultima ei apariție. „Cu mâinile în șold ca o precupeață pusă pe harță o Doamne!”, a mai scris cineva.

ADVERTISEMENT

Alte persoane s-au arătat șocate să creadă că cea care apare în imagini este, într-adevăr, Nicoleta Luciu. „Refuz sa cred că este ea!”, a scris cineva.

Oamenii au fost nemulțumiți și de faptul că o știau pe Nicoleta Luciu fiind o femeie sexy, iar rochia respectivă îi acoperea toate formele.

„Nu e Nicoleta Luciu! Nu se poate să arate așa? Ce rochie e aia?”, a scris cineva. Iar o altă persoană a notat „Arată oribil, vă bateți joc de Nicoleta”.

ADVERTISEMENT