Life

Nicoleta Luciu, decizie fără precedent. Și-a făcut bagajele și pleacă de acasă cu tot cu copii

Decizia fără precedent a Nicoletei Luciu. Vedeta și-a făcut bagajele și părăsește locuința din Miercurea Ciuc, alături de copii și de soț. Care este motivul?
03.06.2023 | 22:01
Nicoleta Luciu decizie fara precedent Sia facut bagajele si pleaca de acasa cu tot cu copii
Unde va pleca actrița. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Nicoleta Luciu va părăsi peste câteva zile locul unde este stabilită de ani buni cu familia sa, Miercurea Ciuc. Împreună cu soțul ei, Zsolt Csergo, și cei patru copii au decis să-și facă bagajele. Iată ce au dezvăluit apropiații lor despre acest subiect.

Unde va pleca Nicoleta Luciu împreună cu copiii și soțul, în câteva zile

Nicoleta Luciu, de când s-a stabilit în Miercurea Ciuc, este foarte discretă cu viața personală. Nu mai apare în lumina reflectoarelor decât foarte rar și, deși și-a exprimat la un moment dat dorința de a reveni pe sticlă, încă nu s-a întâmplat acest lucru.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu mai are parte de același succes profesional, Nicoleta Luciu se bucură de familia sa, și își dedică timpul celor patru copii: Zsolt, Karol, Kim și Kevin. Aceștia trei din urmă au venit pe lume în 2011 și deodată, căci sunt tripleți.

Actrița pare că o duce bine din punct de vedere financiar, chiar dacă nu mai este o prezență constantă pe sticlă. Soțul ei este proprietarul unei afaceri imobiliare prospere. Anul trecut, bărbatul a ridicat un nou cartier de blocuri, la nivel local.

ADVERTISEMENT

Nicoleta Luciu și familia sa au un obicei anual, pleacă în Croația, la scurt timp după ce copiii iau vacanță. Cum acest moment se apropie curând, fostul model este în plină pregătire a bagajelor, căci acolor se vor bucura de relaxare pe parcursul a trei luni.

”Nicoleta va pleca împreună cu copiii și cu soțul său în Croația. Acolo vor sta toată vara, așa cum fac în fiecare an, după ce se termină școala. Nu au casă acolo, dar își închiriază o locuință încăpătoare, unde beneficiază de toate condițiile.

ADVERTISEMENT

Petrec mult timp pe mare, pe un yacht care însă nu e al lor, așa cum s-a scris. Copiilor le place foarte mult acolo, ca și celor doi soți”, a transmis o sursă din anturajul Nicoletei Luciu și al soțului ei, pentru cancan.ro.

Cum a fost văzută Nicoleta Luciu în urmă cu câteva săptămâni

În urmă cu câteva săptămâni, vedeta a fost văzută pe podiumul de modă, după mai bine de cinci ani de când s-a retras din domeniu. Totul s-a întâmplat după ce a acceptat să joace rolul unui renumit personaj mexican, Frida. Nicoleta Luciu s-a declarat încântată apoi.

ADVERTISEMENT

”De când sunt eu, mie mi-a plăcut să lucrez. N-am avut niciodată emoții la prezentările de modă. Emoții mari aveam doar la filmări, unde jucam cu actori cunoscuți. Voiam să arăt că pot, pentru că nu aveam școală, nu aveam nimic. Nici măcar un curs nu făcusem. Nici eu nu m-am așteptat să mă descurc așa”,  a transmis ea pentru cancan.ro

ADVERTISEMENT