Life

Nicoleta Luciu, asemănată cu mama Antoniei, de 55 de ani: „Te-ai mutilat”

Nicoleta Luciu, asemănată cu mama Antoniei după ultimele postări făcute pe rețelele de socializare. Denise Iacobescu are 55 de ani, iar Nicoleta Luciu are 41.
26.07.2022 | 17:39
Nicoleta Luciu asemanata cu mama Antoniei de 55 de ani Teai mutilat
Nicoleta Luciu asemănată cu mama Antoniei. Foto Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Nicoleta Luciu a trecut pe mai multe transformări de-a lungul timpului și a apelat inclusiv la operații estetice.

Nicoleta Luciu asemănată cu mama Antoniei!

Totuși, fanii au criticat-o pentru ultimele intervenții și chiar au spus că o îmbătrânesc, având în vedere că i-au transmis fostei actrițe că seamănă cu mama Antoniei Iacobescu care are 55 de ani.

ADVERTISEMENT

Nicoleta Luciu are 41 de ani și este mamă a trei copii.  Chiar dacă se menține foarte bine pentru vârsta ei, Nicoleta Luciu a fost în ultima vreme ținta unor răutăți pe rețelele de socializare.

„Îți pică nasul”, „Hop și rățușca din tine. Fără buzele alea supradimensionate nu se poate?”, „Doamne, Dumnezeule în ce hal te-ai făcut! Doamneee, oribilă”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani la postările vedetei de pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Nicoleta Luciu, criticată pe rețelele de socializare

Un fan chiar a spus că fosta actriță din Inimă de țigan a dat bani pentru a se face „urâtă”, iar un altul că vedeta de televiziune s-a mutilat cu intervențiile estetice pe care le-a făcut.

„Ce frumoasă erai o dată acum nu, păcat….și ai mai dat si o căruţă de bani să te faci urâtă”, a scris fanul pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

„Mamă, nu mai semeni cu Nicoleta! Te-ai mutilat! Păcat!”, a spus o fană de pe rețelele de socializare.

Un alt fan i-a scris vedetei că nu avea nevoie de nicio intervenție chirugicală și acum arată foarte matură din cauza acestora.

ADVERTISEMENT

„Ai fost cea mai frumoasă vedetă naturală, nu aveai nevoie de nicio intervenție, dar acum, pe lângă faptul că aprope nici nu mai semeni, pari și foarte matură”, a scris fanul respectiv pe rețelele de socializare.

De asemenea, un fan i-a spus Nicoletei Luciu că probabil nu se mai recunoaște când se uită în oglindă.

„Acum te mai recunoști când te privești în oglindă?”, a scris acesta.

ADVERTISEMENT