Life

Nicoleta Nucă, despre planurile de viitor. Vrea artista să aibă un copil? 

02.12.2020 | 16:19
Nicoleta Nuca despre planurile de viitor Vrea artista sa aiba un copil
Nicoleta Nucă, despre planurile de viitor. Vrea artista să aibă un copil? Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Nicoleta Nucă are o carieră muzicală de succes și deja își face planuri de viitor alături de iubitul ei. Frumoasa cântăreață are doar 26 de ani și se gândește deja la posibilitatea de a avea un copil împreună cu bărbatul iubit. 

În urmă cu câteva luni, cântăreața originară din Republic Moldova a declarat că nu se vede în postura de mamă, însă acum se pare că și-a schimbat părerea. Artista locuiește împreună cu iubitul ei, Alex Ursache, și se gândesc serios la întemeierea unei familii, informează spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Fanii au întrebat-o pe Instagram cum își imaginează că va fi viața ei peste zece ani, iar șatena le-a răspuns cu sinceritate.

Nicoleta Nucă, despre planurile de viitor. Vrea artista să aibă un copil?

Nicoleta Nucă este o cântăreață născută în Republica Moldova, îns.ă acum este stabilită în România, unde are o carieră muzicală de succes și milioane de fani. Tânăra a mărturisit că își dorește în continuare să profeseze în muzică, mai ales că este atât de apreciată.

ADVERTISEMENT

Artista de 26 de ani a fost întrebată pe Instagram cum crede că va fi viața ei peste zece ani, iar Nicoleta a oferit un răspuns la care nu mulți se așteptau. Se pare că vedeta vrea să devină mamă, deși a declarat mai demult că nu se vede în această ipostază.

Se pare că relația fericită pe care o are cu toboșarul Alex Ursache a făcut-o să se răzgândească și să ia în calcul întemeierea unei familii. Nicoleta Nucă a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pentru a satisface curiozitatea celor care o urmăresc.

ADVERTISEMENT

Nicoleta Nucă se gândește să aibă un copil al ei în următorii zece ani și este dornică să se implice în acțiuni umanitare pentru a ajuta la salvarea animalelor. La întrebarea „Cum te vezi peste 10 ani?”, artista și-a lămurit fanii cu un răspuns de-a dreptul surprinzător.

„Făcând muzică în continuare, totodată, cu siguranță, voi fi foarte implicată în organizații umanitare, în ajutorarea animalelor fără adăpost și a oamenilor cu nevoi. Și, pe lângă asta, cu o familie frumoasă, cu un copil al meu și mi-ar plăcea să adopt vreo doi copii și multe, multe animale”, a răspuns vedeta.

ADVERTISEMENT
Nicoleta Nucă
Nicoleta Nucă ar vrea să devină mamă. Sursa foto: Instagram