Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

“Nicolo, ajută-mă!”. Adrian Mititelu dezvăluie modul în care a ajuns Nicolo Napoli pentru a noua oară la FC U Craiova pentru a fi dat afară din nou. Video exclusiv

Adrian Mititelu a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că l-a adus pe Nicolo Napoli pentru a închide gura celor din galerie care îi contestau pe Vasilică şi Drăgan.
25.05.2023 | 13:07
Nicolo ajutama Adrian Mititelu dezvaluie modul in care a ajuns Nicolo Napoli pentru a noua oara la FC U Craiova pentru a fi dat afara din nou Video exclusiv
Exclusiv. Nicolo, ajută-mă!. Adrian Mititelu dezvăluie modul în care a ajuns Nicolo Napoli pentru a 9-a oară la FCU Craiova pentru a fi dat afară din nou. Video
ADVERTISEMENT

Nicolo Napoli se pregăteşte de a noua! plecare de la FC U Craiova. Italianul va părăsi banca tehnică a oltenilor după meciul sau meciurile de baraj pentru Conference League şi va fi înlocuit de portughezul Joao Janeiro.

“Nicolo, ajută-mă!”. Adrian Mititelu dezvăluie modul în care a ajuns Nicolo Napoli pentru a 9-a oară la FC U Craiova

Adrian Mititelu a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre motivele pentru care l-a numit pe Nicolo Napoli din nou pe banca tehnică a celor de la FC U Craiova, după mandatul eşuat al lui Marius Croitoru:

ADVERTISEMENT

“Pe Napoli l-am adus să acopere această stare de interimat, pentru că pe Nicolo Napoli l-am adus de câte ori am avut nevoie de el şi aşa am stabilit, să vină doar până la vară.

El nu mai poate face munca pe care dumneavoastră v-o închipuiţi că o face. A venit să asigure un colectiv de conducere format din el, din Sorin Drăgan, un băiat foarte competent, şi Dan Vasilică. 

ADVERTISEMENT

“Vă spun adevărul. L-am adus pe Napoli să le închid gura”

Să nu credeţi că Napoli a venit şi a schimbat ceva. A făcut ceea ce s-a hotărât la nivel de club. Şi Nicolo are rolul lui, dar el e mai comod. E mai altfel. Are nişte probleme şi cu familia prin Italia. 

El a venit să mă ajute că l-am chemat: «Vino, Nicolo, ajută-mă!». După ce a plecat Croitoru, am început un program de redresare în care am crezut foarte mult, cu Drăgan şi Vasilică. Dar ei erau foarte contestaţi.

ADVERTISEMENT

Înjuraţi de galerie. Am hotărât să aduc un antrenor care să ofere garanţie şi încredere, să îi lase pe oamenii ăia să lucreze. Asta am făcut. Vă spun adevărul. L-am adus pe Napoli să le închid gura”, a spus Mititelu la FANATIK SUPERLIGA.

FC U Craiova va evolua în primul baraj pentru Conference League împotriva celor de la FC Voluntari, vineri, de la ora 20:00. Învingătoarea din acest duel va întâlni ocupanta locului trei sau patru din SuperLiga, în funcţie de câştigătoarea Cupei României.

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

VEZI VIDEO