Sport

Nicolo Napoli, aproape de revenirea în SuperLiga: ”Mi-a fost propus”

După nenumăratele aventuri la FC U Craiova, antrenorul Nicolo Napoli ar putea să ajungă și la un alt club din SuperLiga.
09.11.2023 | 17:50
Nicolo Napoli aproape de revenirea in SuperLiga Mia fost propus
După nenumăratele aventuri la FC U Craiova, antrenorul Nicolo Napoli ar putea să ajungă și la un alt club din SuperLiga. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Tehnicianul italian a fost propus la lanterna roșie FC Botoșani, care s-a despărțit de curând de Dan Alexa. FANATIK a anunțat în exclusivitate că antrenorul moldovenilor a luat decizia să demisioneze după eșecul cu CSM Alexandria.

Revine Nicolo Napoli în SuperLiga

Patronul lui FC Botoșani, Valeriu Iftime, a dezvăluit că Nicolo Napoli este o variantă pe care o ia în calcul, ceea ce ar însemna o revenire a italianului în SuperLiga după doar 5 luni de la ultima despărțire de FC U Craiova.

ADVERTISEMENT

”Vreau să nu mă mai grăbesc și să nu îl mai iau pe primul servit, așa cum s-ar spune. Sunt în căutări, primesc mesaje și propuneri de la unul și altul, dar cred că timp de o lună o să merg cu Patache.

Mi-a fost propus și Nicolo Napoli printr-un mesaj dat de cineva, dar nu m-am decis dacă e cazul să îl contactez, deoarece nu mă mai grăbesc. Suntem într-o situație foarte proastă și vreau să văd ce poate să repare Patache.

ADVERTISEMENT

Însă, e foarte clar că pe Patache îl pot ține în postura asta doar o lună. Voi analiza bine toate variantele pe care le am pe listă și voi începe apoi negocierile clare”, a declarat Iftime, pentru prosport.ro.

Detalii despre ”pariorii” Pinson și Drole

Omul cu banii de la FC Botoșani a venit cu ultimele detalii și în ceea ce îi privește pe jucătorii Virgile Pinson și Jean Armel Drole, excluși din lot după ce au fost bănuiți că ar fi jucat la pariuri.

ADVERTISEMENT

”Decizia le aparține acum băieților din lot. Grupul urmează să decidă dacă Pinson și Drole vor reveni înapoi în mijlocul lor la antrenamente. Eu nu îi pot băga pe gât băieților pe acești doi jucători. Din ce simțim noi, băieții cu Drole nu prea ar avea nimic. El e mai plăcut de grup, dacă pot spune așa.

Cu Pinson ăsta simt eu o oarecare răceală a băieților, dar aștept să văd ce vor hotârî ei. Aștept și răspunsul de pe la comisii, dar dacă băieții îi vor dori pe amândoi în mijlocul lor la antrenamente, atunci eu nu mă voi opune”, a spus Valeriu Iftime.

ADVERTISEMENT

La finalul turului de campionat, FC Botoșani se află pe ultimul loc, cu doar 7 puncte acumulate și fără nicio victorie. În etapa a 16-a din SuperLiga, moldovenii vor primi vizita formației FC Voluntari, partida urmând a se desfășura duminică, 12 noiembrie, de la ora 13:30.

ADVERTISEMENT