Sport

Nicolo Napoli așteaptă un cadou de Crăciun din partea ”Moșului” Adrian Mititelu

Nicolo Napoli spune că prestația elevilor săi reprezintă cheia revirimentului lui FC U Craiova 1948, și speră ca Adrian Mititelu să-i aducă în dar, de Crăciun, câțiva jucători.
12.12.2022 | 21:39
Nicolo Napoli asteapta un cadou de Craciun din partea Mosului Adrian Mititelu
Nicolo Napoli își dorește un Crăciun mai liniștit, cu un succes contra Petrolului, dar și să primească în dar, de la Adrian Mititelu, câțiva jucători. Foto: SPORT Pictures
ADVERTISEMENT

Revenirea pe banca tehnică a lui FC U Craiova 1948 a lui Nicolo Napoli a dat roade. Echipa și-a revenit, a izbutit să se impună, în premieră, în derbyul orașului, și merge mai departe în Cupa României Betano. Iar acum își continuă ascensiunea în campionat după ce a trecut și de FC Argeș, cu 1-0.

”La Ploiești, încercăm să luăm puncte. Așa o să avem un Crăciun mai frumos”, spune Nicolo Napoli

Având drept adversar echipa lui Marius Croitoru, fostul tehnician al celor de la FC U Craiova 1948, trupa lui Nicolo Napoli nu avea o sarcină facilă. A reușit însă să se impună după o partidă în care adversarul nu i-a pus mari probleme.

ADVERTISEMENT

”A fost un meci bun din partea noastră. Am luptat până în final și am reușit să câștigăm. Suntem într-o formă bună și și-au făcut meseria bine azi jucătorii.

Împreună cu echipa am schimbat lucrurile, am câștigat meciuri”, a afirmat, la finele jocului, Nicolo Napoli.

ADVERTISEMENT

Nicolo Napoli spune că nu el are meritele principale pentru rezultatele obținute în ultima vreme. Succesul din derbyul Craiovei, cel din Cupa României Betano, iar acum, un altul, cu FC Argeș.

”Ei mă ascultă, fac o treabă bună pe teren și așa scoatem rezultate. Sunt aici pentru a-i ajuta pe jucători. Am trei atacanți care sunt buni, încerc să-i rotesc”, spune Napoli

ADVERTISEMENT

Și chiar dacă unii dintre elevii săi au apreciat că preferau ca întrecerea să continue, pentru a profita de forma bună, Napoli spune că el este mulțumit că vine vacanța.

”E mai bine că se întrerupe campionatul, am avut multe meciuri. Avem o partidă dificilă la Ploiești, unde încercăm să luăm puncte. Așa o să avem un Crăciun mai frumos”, a continuat tehnicianul.

ADVERTISEMENT

Și pentru că, desigur, Crăciunul vine cu cadouri, și el așteaptă să se bucure de acestea. Evident, este vorba despre jucători cu care să îmbunătățească lotul.

”O să vorbesc cu domnul Mititelu și o să vedem ce idei are el, poate îmi face un cadou de Crăciun (n.r. transferuri de jucători)”, a precizat Napoli la flash-interviul de după partidă.

ADVERTISEMENT