Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Nicu Stanciu, prima reacţie după supergolul marcat cu Al Hilal: „Aşa mi-a strigat Contra!”

Nicolae Stanciu a fost one-man show în Damac - Al Hilal 1-1. Căpitanul României a comentat golul de senzație marcat împotriva echipei la care joacă și Neymar.
22.09.2023 | 12:18
Nicu Stanciu prima reactie dupa supergolul marcat cu Al Hilal Asa mia strigat Contra
Nicolae Stanciu a reușit o pasă de gol genială în meciul cu Al-Nassr. Foto: FANATIK.
ADVERTISEMENT

Nicolae Stanciu (30 de ani) a intervenit telefonic în cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Căpitanul naționalei României a vorbit la doar câteva ore după ce noua sa echipă, Damac, a remizat la unu cu Al Hilal, iar el a reușit o adevărată bijuterie.

Nicolae Stanciu, după eurogolul din Damac – Al Hilal 1-1: „Mister Contra mi-a zis să dau așa!”

FANATIK a anunțat în exclusivitate toate detaliile transferului lui Nicolae Stanciu la Damac, echipa antrenată de Cosmin Contra. După doar două meciuri jucate la saudiți, mijlocașul ofensiv a și reușit un gol de senzație, chiar în poarta lui Al Hilal, sub ochii marelui Neymar!

ADVERTISEMENT

„A fost bine pentru echipă pentru că multă lume nu se aștepta la un rezultat pozitiv având în vedere că Al Hilal e cea mai bună echipă din Arabia, dar am mai jucat împotriva lui Neymar sau a altor jucător de la ei, deci pentru mine n-a fost nimic special.

Împotriva lui Milikovic-Savic și a Mitrovic am jucat deja la națională, iar împotriva lui Neymar am jucat în grupele Champions League, când el era la PSG, iar eu eram la Anderlecht.

ADVERTISEMENT

Te gândești că e altceva. Atunci n-am fost mult timp implicat în acel meci din UCL, am intrat puțin, dar să vezi asemenea jucători aici în Arabia e ceva. Atât pentru mine, cât și pentru colegi. Pentru toată lumea din Arabia.

(n.r. – despre gol) M-au felicitat toți și chiar mister înainte să execut mi-a zis să trag la poartă, să dau cu pământul, să ia pământul în fața portarului și chiar așa am dat și mă bucur că am marcat, chiar dacă m-a ajutat și portarul, nu mai contează, e un punct mare!

ADVERTISEMENT

Chiar înainte, când a fost lovitura liberă, mister Contra mi-a strigat de pe margine să dau așa. L-am auzit pentru că fanii nu fac chiar atât de mare gălăgie. Am jucat acasă, dar toți de pe aici țin cu echipele mari. Majoritatea au venit pentru Al Hilal”, a declarat Nicolae Stanciu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Golul lui Stanciu a făcut valuri în presa internațională

Ca urmare a egalului cu Al Hilal, Damac este pe locul 15 în campionatul din Arabia Saudită, cu patru puncte după șapte etape. Golul marcat Stanciu a făcut înconjurul lumii. Marile publicații, Marca sau Gazzetta dello Sport au scris despre reușita internaționalului român, care rămâne însă modest.

ADVERTISEMENT

„Nu contează lucrul ăsta pentru mine. Lumea m-a felicitat în vestiar după meci, colegii, toată lumea era fericită, pentru că pentru un club ca Damac e o performanță uriașă să faci egal cu Al Hilal. Cred că puteam să și câștigăm având în vedere cum s-a jucat repriza a doua”, a adăugat Stanciu.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Nicu Stanciu, după supergolul marcat în fața lui Neymar: „E o performanță uriașă!”

ADVERTISEMENT