Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Niculae, totul despre transferul lui Rrahmani la Rapid. Cine l-a ochit, de fapt, si cum l-a suflat Petrolului

Rapid a avut una din cele mai spectaculoase campanii de transferuri din Liga I. Echipa patronată de Șucu a băgat adâng mâna în buzunar, iar rezultatele au început să se vadă. Rrahmani este noua senzație a Ligii I.
04.09.2023 | 14:27
Niculae totul despre transferul lui Rrahmani la Rapid Cine la ochit de fapt si cum la suflat Petrolului
Cine L-A TRANSFERAT, de fapt, pe Rrahmani si cum I L-A SUFLAT Rapid Petrolului. sursa foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Rapid este în revenire de formă în Liga I. Giuleștenii au 3 victorii consecutive și au urcat până pe locul 3 în clasament. Odată cu echipa a ieșit la rampă și Rrahmani. Atacantul în vârstă de 23 de ani a reușit patru goluri în două partide și se anunță drept un candidat puternic pentru titlul de golgheter.

Giuleștenii au 18 goluri înscrise în Liga I

“Rrahmani este un jucător foarte bun, un jucător care ne bucurăm că nu a avut nevoie de o perioadă foarte lungă de adaptare. Bine, nici nu i-a fost greu la ce vestiar și la ce suporteri avem. Și sper să ne bucure în continuare cu evoluțiile și golurile marcate în porțile echipelor adverse.

ADVERTISEMENT

Exact cum a spus și Victor, suntem la început, nu trebuie să se mulțumească. Este un jucător muncitor, un atacant complet din punctul meu de vedere care se află la început de carieră și care mai are multe de demonstrat. Ne dorim să dea totul pentru noi, pentru echipă, iar la final de campionat să ne bucurăm împreună.

El cu Marko să devină golgheterii campionatului și Rapidul să termine acolo unde ne dormi cu toții. Ne bucură foarte mult cum a jucat. Este un atacant pur sânge, un atacant complet care are foarte multe de demonstrat. Nu trebuie să se culce pe ureche, nu este genul de jucător. Este un tip foarte calculat, un tip muncitor și sunt ferm convins că va înscrie foarte multe goluri pentru noi.

ADVERTISEMENT

În fiecare club exista un departament de scouting. Fiecare club, cum își așterne așa doarme. Știți cum se spune. Însă am urmărit foarte mulți jucători, mai ales în perioadele de mercato, în perioada de vară care e cea mai aglomerată. De-a lungul sezonului competițional urmărim foarte mulți jucători”, a spus Daniel Niculae.

Rapid a dat lovitura cu Rrahmani

Rapid se poate lăuda cu doi atacanți pur sânge în acest sezon. Rrahmani are parte de un debut de vis în tricoul alb-vișiniu, în timp ce Dugandzic are 6 goluri înscrie în 7 meciuri. Giuleștenii sunt la patru puncte de locul I și visează la primul titlu de la revenirea în prima ligă.

ADVERTISEMENT

“După numărul lor este redus, sintetizăm ce variante avem și sperăm să luăm varianta cea mai bună. Șeful departamentului este Daniel Sandu. Să spunem că a fost o muncă comună aducerea lui Sandu. Este un tip muncitor care a și practicat fotbalul.

Este un tip muncitor, un tip care simte calitățile și defectele jucătorilor. Dacă a ajuns la noi înseamnă că am bătut celelalte oferte. Și ne bucură că a făcut pasul către Rapid și sperăm să o țină tot așa. Rrahmani și Dugandzic sunt atacanți complementari.

ADVERTISEMENT

Dugandzic este un atacant pivot, iar Rrahmani este un atacant care pleacă și vine la primit în profunzime, deci pot juca fără probleme împreună. Avem cei mai buni atacanți din campionat și cu sigurantă vor înscrie foarte multe goluri împreună”, a declarat Daniel Niculae.

FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri. Show-ul se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Cum a ajuns Rrahmani la Rapid

 

ADVERTISEMENT