Sport

Albion Rrahmani, debut de senzație. Ce spune de duelul cu Dugandzic

Albion Rrahmani a reușit o „dublă” la meciul de debut cu FC U Craiova 1948. Mesaj pentru fani. Cristi Săpunaru, ironii la adresa oltenilor.
26.08.2023 | 00:20
Albion Rrahmani debut de senzatie Ce spune de duelul cu Dugandzic
Albion Rrahmani a reușit 2 goluri în 45 de minute și și-a mai creat 3 ocazii periculoase. Sursă foto: Facebook Rapid
ADVERTISEMENT

Albion Rrahmani a impresionat la primul meci în tricoul Rapidului, câștigat cu scorul de 5-3 pe „Oblemenco”. Kosovarul vrea să câștige titlul în SuperLiga. Cum i-a răspuns căpitanul Săpunaru.

Albion Rrahmani, declarații tupeiste după „dubla” senzațională reușită în doar o repriză: „Sper că vom termina pe primul loc”

Rrahmani are planuri mari la Rapid după debutul cu dreptul din Bănie„Sper că la finalul campionatului vom termina pe primul loc. E foarte mare presiună, dar sunt bucuros că am marcat două goluri și le dedicăm familiei mele. Le spun de aici că trebuie să fie mândri de mine”.

ADVERTISEMENT

Golgheterul din Kosovo a avut și un mesaj special pentru suporteri: „Avem niște fani incredibili și am jucat pentru ei. Nu e nicio problemă, trebuie doar să câștigăm, nu contează dacă joc eu sau el. Sunt prieten cu el și trebuie să marcăm goluri”.

Jucătorul a explicat de ce a ales o mutare în România: „Proiectul Rapidului e foarte bun, am venit aici 100% dedicat și sunt mândru să fiu aici. Asta m-a convins”. 

ADVERTISEMENT

Cristi Săpunaru, cu gândul la derby-ul cu Dinamo: „Un meci important”

Cristi Săpunaru nu a avut nicio emoție la meciul cu FC U Craiova 1948 și e deja cu gândul la derby-ul din Giulești cu marea rivală: „O victorie meritată și de mâine ne vom gândi la meciul cu Dinamo. A centrat bine Petrila, de-aia. Am fost la fel de concentrați cum a fost cu Farul. Am rupt blestemul de la meciurile cu Craiova”.

Nici în momentul în care echipa lui Adrian Mititelu era în avantaj, căpitanul Rapidului nu s-a îndoit de victorie: „Și la Voluntari am fost conduși cu 1-0. Am arătat că putem să jucăm fotbal. Nu mi-a fost teamă că pierdem. Toată lumea vrea ca Rapid să fie o echipă rea pe teren, agresivă, care să câștige meciuri”.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, i-a certat pe colegii din apărare: „Am luat cam ușor golurile, dar sincer să fiu la fiecare fază în careul lor aveam ocazii periculoase și nu am crezut că putem pierde meciul ăsta”.

Fundașul central a vorbit și despre debutul fermecător al lui Rrahmani și i-a dat repica după ce a vorbit de titlu: „Pe mine mă întrebați? L-ați văzut ce a făcut. Sper ca la final unul dintre ei să fie golgheterul campionatului. Asta ne dorim să fim în primele trei echipe, dar nu ne îmbătăm cu apă rece.

ADVERTISEMENT

Avem un meci important cu Dinamo și sper să câștigăm. Au venit să ne susțină după meciurile catastrofale și cred că fără ei n-aveam nicio șansă. Ei sunt ajutorul nostru numărul unu”, a mai spus „Săpun”, la Digi Sport.

ADVERTISEMENT