Life

Niculina Stoican, dezvăluiri despre duetul cu Ștefan Bănică Jr.: “Am avut foarte mari emoții”

Niculina Stoican a făcut dezvăluiri despre duetul cu Ștefan Bănică Jr., care a avut loc recent. Interpreta a fost foarte emoționată.
22.06.2023 | 00:34
Niculina Stoican dezvaluiri despre duetul cu Stefan Banica Jr Am avut foarte mari emotii
Niculina Stoican și Ștefan Bănică Jr. au cântat împreună. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Niculina Stoican și Ștefan Bănică Jr. au urcat împreună pe scenă zilele trecute. Momentul celor doi a fost o mare surpriză pentru fani, care nu interpretează aceleași genuri muzicale.

Niculina Stoican a cântat împreună cu Ștefan Bănică Jr. Ce a spus solista despre duet

Deși sunt doi artiști care interpretează genuri muzicale diferite, Niculina Stoican și Ștefan Bănică Jr. au cântat pe scenă împreună. Cei doi au avut un duet cu adevărat senzațional.

ADVERTISEMENT

Fanii lui Ștefan Bănică Jr. s-au obișnuit ca artistul să cânte Rock`n Roll, așa că momentul cu Niculina Stoican a fost o mare surpriză. Cântărețul s-a descurcat foarte bine cu folclorul românesc.

Cel care a venit cu această idee a fost chiar Ștefan Bănică Jr., după cum a dezvăluit cântăreața de muzică populară. Amândoi au făcut ceea ce au știut, iar în final au dat dovadă de profesionalism.

ADVERTISEMENT

“A fost ideea lui Ștefan, el a gândit-o ca pe o trecere către genul lui muzical, în contextul în care a participat la un festival de folclor și tradiții. Atunci a gândit-o cum o gândește orice profesionist, să invite pe cineva din genul muzical respectiv și să cânte împreună cu el.

Eu m-am simțit onorată și a fost foarte mișto, a fost ca o joacă. Am făcut fiecare ce am simțit, nimic închistat și cu foarte mari pretenții, ci mai mult așa ca o aliniere a celor două genuri muzicale și a importanței pe care el a dat-o cântecului popular.

ADVERTISEMENT

Este foarte important să vezi oamenii din alt gen muzical care abordează cu așa respect și ușurință cântecul popular care pentru noi este identitar”, a declarat interpreta de muzică populară pentru WOWbiz.ro.

Momentul cu Ștefan Bănică Jr. a bucurat-o foarte mult pe Niculina Stoican. Vedeta a fost impresionată de modul în care artistul a trecut la un alt gen muzical.

ADVERTISEMENT

“Pentru mine asta a fost cea mai mare bucurie, a asocierii mele cu Ștefan. Faptul că atrage atenția, tinerilor, prin interpretarea lui a unui cântec popular, atrage atenția tinerilor care iubesc rock-ul. Este un fel de educație culturală”, a mai spus artista.

Niculina Stoican, emoționată înainte de concert

Solista a recunoscut că a avut emoții mari înainte de a urca pe scenă cu Ștefan Bănică Jr. După ce a început momentul lor, totul a fost bine. Niculina Stoican a avut de spus numai lucruri bune la adresa cântărețului de Rock`n Roll.

“Am avut foarte mari emoții. Eu în general am emoții controlate, dar e frumos să înțelegi ce înseamnă să fii lângă un om cu așa personalitate profesională, un om complex. El este un om complex, este și actor, cântă, este un om de o complexitate extraordinară”, a adăugat ea.

Cei doi au repetat o singură dată înainte de concert, însă momentul a fost unul foarte reușit. Din moment ce amândoi sunt ocupați, nu au avut suficient timp pentru repetiții.

ADVERTISEMENT