Life

Niculina Stoican, mărturie emoționantă în ziua în care Petrică Mîțu Stoian ar fi avut onomastica: ”Au fost lucruri nevăzute”

Niculina Stoican a făcut mai multe dezvăluiri despre prietenia cu Petrică Mîțu-Stoian, care pe 29 iunie și-ar fi aniversat onomastica. Cântăreața a scos la suprafață numeroase amintiri.
29.06.2022 | 16:30
Niculina Stoican marturie emotionanta in ziua in care Petrica Mitu Stoian ar fi avut onomastica Au fost lucruri nevazute
Niculina Stoican, dezvăluiri despre prietenia cu Petrică Mîțu Stoian. Regretatul artist și-ar fi aniversat onomastica. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Interpreta de muzică populară a făcut o mărturie emoționantă în ziua în care regretatul artist ar fi fost sărbătorit de Sfinții Apostoli Petru și Pavel. Vedeta a rămas cu un gol imens în suflet după moartea colegului de breaslă.

Niculina Stoican, dezvăluiri despre prietenia cu Petrică Mîțu Stoian. Regretatul artist și-ar fi aniversat onomastica

Niculina Stoican și Petrică Mîțu-Stoian au avut o prietenie frumoasă și de lungă durată, mai ales că sunt din aceeași zonă a țării. Cei doi au cântat împreună foarte des și au strâns de-a lungul anilor amintiri și întâmplări plăcute.

ADVERTISEMENT

„Noi am considerat și o spun cu totul sufletul, cu toată convingerea mea ca om care și-a asumat toată viața ce a spus, am considerat întotdeauna că eu și Petre suntem speciali. Ne-am înțeles întotdeauna din priviri.

Nu numai pe scenă, chiar și dacă am fost undeva și în jurul nostru se vorbea ceva, indiferent de subiect, noi nu trebuia să vorbim, era de ajuns să ne privim și gândeam la fel.

ADVERTISEMENT

Au fost lucruri nevăzute care ne-au legat, văzute și știute de noi, zona din care am venit. Pentru mine, ca să pot merge mai departe după ce s-a întâmplat, îmi repet în mintea mea că el este plecat undeva și că la un moment dat o să apară, atât.

Noi nu am fost doar prieteni, noi am trecut dincolo de prietenie. Noi am trecut dincolo de prietenie pentru că pe noi ne leagă pământul acesta, iar Mehedințiul este altceva. Nimeni nu are cum să înțeleagă pentru că nu s-a născut aici!”, a spus artista pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Niculina Stoican și Petrică Mîțu-Stoian, uniți de o prietenie sinceră

Niculina Stoian și regretatul Petrică Mîțu-Stoian au avut foarte multe lucruri în comun, pe lângă pasiunea pentru muzică și județul în care s-au născut. Vedeta a considerat mereu că atât ea, cât și solistul sunt speciali.

S-au înțeles foarte bine, chiar dacă uneori erau la distanțe considerabile unul de celălalt. În plus, cei doi cântăreți s-au bazat unul pe celălalt, în special în momentele de rătăcire sufletească, de mâhnire sau de tristețe.

ADVERTISEMENT
"Şi-au ales locul, nu s-au dus la întâmplare". Două fete de 15 ani au murit după ce s-ar fi aruncat de pe un turn, în Hunedoara. Una dintre ele ar fi lăsat un bilet de adio
Recordul lui Leo Messi e istorie! S-a semnat cel mai mare contract din...
Recordul lui Leo Messi e istorie! S-a semnat cel mai mare contract din lumea sportului
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor...
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor nepoţi ai miliardarului arată răvăşitor la 41 de ani
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în...
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în vigoare noua directivă a Comisiei Europene
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca...
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca nu este casatorit, dar in 2013, din senin o tanara spunea ca ii este fiica si ca vrea sa faca test de paternitate. Ce s-a aflat acum despre ea
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Cât costă, de fapt, să îți încarci telefonul. Răspunsul e absolut surprinzător
Cât costă, de fapt, să îți încarci telefonul. Răspunsul e absolut surprinzător
Este bomba momentului în fotbal! Gigi Becali nu se dezminte
Este bomba momentului în fotbal! Gigi Becali nu se dezminte
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„Am spart gheața! România merită în Schengen”. Austria acceptă ridicarea granițelor aeriene pentru...
„Am spart gheața! România merită în Schengen”. Austria acceptă ridicarea granițelor aeriene pentru România, cu câteva condiții
O monedă românească valorează cât o garsonieră. Cine o are în casă poate...
O monedă românească valorează cât o garsonieră. Cine o are în casă poate spune că l-a lovit norocul
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română