Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Nicușor Bancu, distrus de Cârțu: „Ești liderul. Nu te înțeleg! Fii mai dur! Cum să nu poți să te comporți ca un căpitan?”

Sorin Cârțu l-a distrus pe Nicușor Bancu și are un mesaj clar pentru căpitanul Universității Craiova după rezultatul de egalitate cu U Cluj.
11.02.2024 | 17:37
Nicusor Bancu distrus de Cartu Esti liderul Nu te inteleg Fii mai dur Cum sa nu poti sa te comporti ca un capitan
Nicușor Bancu, distrus de Cârțu: „Ești liderul. Nu te înțeleg! Fii mai dur! Cum să nu poți să te comporți ca un căpitan?”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

„Alb-albaștrii” nu sunt într-o formă de zile mari în SuperLiga, iar Sorin Cârțu este dezamăgit de ultimele evoluții ale Universității Craiova. Legenda grupării din Bănie îl pune la punct pe Nicușor Bancu și își dorește să vadă o schimbare de atitudine din partea căpitanului.

Nicușor Bancu, distrus de Cârțu: „Ești liderul. Nu te înțeleg! Cum să nu poți să te comporți ca un căpitan?”

Deși au intrat cu 2-0 la pauză cu U Cluj, Universitatea Craiova nu a putut ține pasul cu ardelenii în repriza secundă și au încheiat la egalitate pe stadionul „Ion Oblemenco”. Sorin Cârțu nu este mulțumit de cum s-au prezentat elevii lui Ivaylo Petev și are un mesaj pentru Nicușor Bancu.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu este de părere că Nicușor Bancu s-a predispus greșelii în derby-ul studențesc cu U Cluj. Acesta se așteptă de la căpitanul Universității Craiova să fie un adevărat lider și să îi pună la punct și pe ceilalți colegi din Bănie.

„M-am uitat și la Bancu, este jucătorul nostru numărul 1, este cel mai important și bun jucător. Da nu poți să fii cu capul atât de mare în timpul unui joc, să te expui atât de mult și la niște greșeli personale și să nu ai o atitudine de lider, așa cum te percepe toată lumea și cum te vrem să fii la echipa asta.

ADVERTISEMENT

Să te impui asupra lor și să faci un echilibru în ceea ce înseamnă prestația acestor jucători. La ceea ce se întâmplă, sunt șapte etape din care am luat șase puncte, din astea șapte etape, patru s-au jucat acasă. Deci patru ai jucat acasă și trei în deplasare și acasă nu am câștigat niciun meci.

Nu îl înțeleg cum nu poate să se impună în fața lor și ca coechipier și ca prieten și ca valoare. Bă sunt peste voi, ascultați-mă. Să nu mai spun ceea ce arată echipa asta, cum era în ultimele minute. Eram sigur când a ieșit Houri că s-a pierdut total din ce a însemnat dinamica ofensivă a echipei noastre”, a spus Sorin Cârțu.

ADVERTISEMENT

Singurul jucător care l-a impresionat în Universitatea Craiova – U Cluj: „Nu regretam că nu e Mitriță”

„Houri a fost într-o zi bună, a mai dat și golul din penalty. A căutat profunzimea, a intrat în combinații, dar și lui i s-a terminat benzina pentru că vine după niște accidentări. S-a făcut uitat, nu regretam că nu e Mitriță în teren la partidă respectivă la cum arăta echipa.

Nu a mai fost decât o ocazie, centrare foarte frumoasă cu Bancu. Îi spun lui Bancu să fie mult mai dur cu ei, mult mai implicat. Concentrare și să le ceară acest lucru”, a spus Sorin Cârțu la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct doar pe FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiță are încredere în Bancu: „Este un tip echilibrat”

Mihai Stoichiță a intervenit și a mărturisit că are încredere în Nicușor Bancu, titular incontestabil și la echipa națională. Acesta este de părere că răbufnirea căpitanului din Bănie vine și de la rezultatele din ultimele perioadă.

„Este trecător la el, este un tip echilibrat și își revine pentru că în primul și în primul rând va juca în continuare, nu este o problemă că nu joacă. Este un jucător de o maturitate extraordinară. Busola și-a pierdut-o pentru că și Craiova își propune să ajungă la titlu și în zona înaltă a clasamentului și nu confirmă.

Nu e nimeni de vină, a făcut niște remărci că sunt niște jucători talentați, dar o să rămână talentați dacă nu obțin rezultate”, a spus Mihai Stoichiță.

Sorin Cârțu: „Nu îi convine să stea în zona asta. Universitatea trebuie să fie în finala cupei”

„Toată starea lui de surexcitare este și pentru faptul că nu îi convine ce se întâmpla la echipă, cu rezultatele care sunt. Lui nu îi convine să stea într-o zonă din asta, chiar dacă mai ești pe patru sau pe cinci este o mediocritate. În șapte etape ca o echipă care are obiective care se pun tot timpul la Universitatea…

Dacă vorbim de cupă este clar că Universitatea trebuie să fie în finală. Joci cu Oțelul acasă și cu câștigătoarea dintre Hermannstadt și U Cluj, deci este normal pentru ce se impune la această echipă, pentru ce reprezintă. Că finala se joacă cu CFR sau cu ce altă echipă sunt, dar obligatoriu trebuie să ajungi acolo.

Dacă tratezi obiectivul la modul pe care îl tratezi cu atitudinea asta nu bați Oțelul acasă, nu ai nicio șansă. Vorbesc de un parcurs favorabil”, a mai spus Cârțu.

SFATUL DUR al lui Sorin Cartu pentru Nicusor Bancu | “E O MEDIOCRITATE CONTINUA!”

ADVERTISEMENT