News

Ce spune Nicușor Dan despre Calea Victoriei și Parcul Cișmigiu! „Știu că mulți bucureșteni și-ar fi dorit să avem mai multe luminițe”

Ce spune Nicușor Dan despre Calea Victoriei și Parcul Cișmigiu! Primarul Capitalei a transmis că este conștient de dorința oamenilor de a avea mai multe luminițe în perioada sărbătorilor
24.12.2021 | 19:21
Ce spune Nicusor Dan despre Calea Victoriei si Parcul Cismigiu Stiu ca multi bucuresteni siar fi dorit sa avem mai multe luminite
Ce spune Nicușor Dan despre felul în care arată Calea Victoriei și Parcul Cișmigiu! Sursa foto - EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO
ADVERTISEMENT

Nicușor Dan a explicat că atât Calea Victoriei cât și Parcul Cișmigiu au în acest an un plus de farmec înaintea sărbătorilor. Culmea, mesajul său vine după ce în ultimele luni edilul a fost aspru criticat pentru felul în care arată cele două locuri.

FANATIK a prezentat situația locurilor de joacă din Cișmigiu, locuri care s-au transformat într-un adevărat pericol pentru micuții scoși afară de părinți sau bunici.

ADVERTISEMENT

Ce spune Nicușor Dan despre cum arată Calea Victoriei și Parcul Cișmigiu!

„Calea Victoriei și Parcul Cișmigiu au un plus de farmec înaintea sărbătorilor, așa cum se vede din imagini.

Fără să cheltuim banii primăriei, dar cu ajutorul unor parteneri comerciali, am vrut să transmitem mesaje de încredere și speranță bucureștenilor după un an complicat, în care pandemia nu ne-a slăbit, iar creșterile de prețuri au îngrijorat multă lume”, a explicat edilul Capitalei.

ADVERTISEMENT

De asemenea, primarul a spus că a înțeles dorința bucureștenilor de a avea mai multe luminițe de sărbători, dar a încercat să facă economie.

„Știu că mulți bucureșteni și-ar fi dorit să avem mai multe luminițe de sărbători, dar atunci când trebuie să alocăm sute de milioane pentru spitale, iar costurile cu termoficarea ajung atât de mari, pur și simplu nu ne permitem să dăm bani din bugetul PMB pentru instalații electrice în tot orașul”, a mai zis Nicușor Dan.

ADVERTISEMENT

„Acesta e doar începutul unei mai mari deschideri a Primăriei Capitalei către mediul privat pentru parteneriate care să schimbe în bine fața orașului.

Din 2022 vor avea mai multe astfel de proiecte, făcute cu bun gust și transparent, cu scopul de a înfrumuseța Bucureștiul. Un Crăciun luminat tuturor!”, a continuat într-un mesaj pe o rețea de socializare primarul Capitalei.

ADVERTISEMENT

Vă readucem aminte și că Nicuşor Dan a afirmat după adoptarea bugetului pentru 2022, că veştile pentru Bucureşti nu sunt deloc bune.

Primarul afirmă că, în ciuda tuturor demersurilor pe care le-a făcut, Capitala a rămas cu acelaşi buget din 2021 – 10 miliarde de lei, dintre care 4 miliarde pentru Primăria Capitalei şi 6 miliarde pentru primăriile de sector.

”În ciuda tuturor demersurilor pe care le-am făcut în ultimele două luni, Bucureştiul a rămas cu acelaşi buget din 2021 – 10 miliarde de lei, dintre care 4 miliarde pentru Primăria Capitalei şi 6 miliarde pentru primăriile de sector.

Cu un astfel de buget, cu preţurile care au explodat în sectorul energetic şi cu ZERO compensare guvernamentală pentru asta, va fi imposibil pentru PMB să acopere nevoile Capitalei la nivelul anului curent”, a transmis Nicuşor Dan.

ADVERTISEMENT
Tags: