News

Nicușor Dan, implicat într-un incident la ieșirea din secție: Să știți că nu toți bărbații fac femeile panarame. Video

27.09.2020 | 11:41
Nicusor Dan implicat intrun incident la iesirea din sectie Sa stiti ca nu toti barbatii fac femeile panarame Video
ADVERTISEMENT

Nicușor Dan, unul dintre principalii favoriți la alegerile locale pentru primăria Capitalei, a fost implicat într-un incident la ieșirea de la secția de votare.

Candidatul PNL / USR-PLUS la scrutinul din București a votat duminică dimineață, venind la secția de votare cu soția și fetița. El a spus că a votat ”cu sete” și i-a invitat pe bucureșteni la vot.

ADVERTISEMENT

După ce și-a exprimat votul, Nicușor Dan a avut o întâlnire cu un alegător care i-a reproșat niște cuvinte mai dure adresate la adresa rivalei sale, Gabriela Firea, în ultimele zile de campanie.

Nicușor Dan, incident la ieșirea din secție: Să știți că nu toți bărbații fac femeile panarame

În momentul ieșirii de la secția de vot, Nicușor Dan, soția și fetița sa au fost întâmpinați de un alegător care avea în mână un buchet de flori. Acesta a întrebat dacă îi permite să-i ofere soției sale buchetul.

ADVERTISEMENT

Candidatul PNL / USR-PLUS pentru postul de primar general al Capitalei a acceptat, iar apoi a avut parte de o surpriză neplăcută. După ce bărbatul i-a oferit soției lui Nicușor Dan buchetul de flori, acesta i-a spus: ”Să știți că nu toți bărbații fac femeile panarame”.

În urmă cu câteva zile, Nicuşor Dan a declarat că la alegerile locale de duminica aceasta se va da ”o luptă de valori” în care el nu vrea să-i spună fetiței sale că ”o panaramă este mare vedetă”. Dan a mai spus că “fiecare societate are panaramele ei, dar într-o societate normală ele stau undeva la periferie”.

ADVERTISEMENT

Episod delicat pentru Nicușor Dan, la votul de la alegerile locale

Episod delicat pentru Nicușor Dan, la votul de la alegerile locale

Geplaatst door stiripesurse.ro op Zondag 27 september 2020

Nicușor Dan, atacuri indirecte la actuala conducere a primăriei Capitalei

Imediat după ce și-a exprimat votul la alegerile locale din București, Nicușor Dan, candidatul PNL-USR-PLUS a spus că a votat ”cu sete” și i-a invit pe bucureșteni la vot, ca să aleagă între ”decență și superficialitate fudulă”.

”Aștept de mult votul ăsta, am votat cu sete. Am votat ca să scoatem din Primăria Capitalei o caracatiță de interese, de neamuri, de cumetri, de nași, de fini, de prieteni de prieteni care au ținut în subdezvoltare orașul. Nu au fost în stare de rezolve apa caldă, nu mai vorbesc de trafic și poluare.

ADVERTISEMENT

După aceste alegeri sunt convins că tot acest potențial de muncă și de creativitate poate să fie pus în slujba bucureștenilor de toate generațiile, în slujba familiilor care n-au avut parte de infrastructura școlară de care au nevoie, în slujba oamenilor în vârstă, care și-au văzut copii și nepoții plecând din orașul ăsta.

De asta am votat cu mare sete și invit bucureștenii să iasă în număr mare la vot, să iasă de dimineață, pentru că sunt condiții speciale, iar votul este mai lent decât în condiții normale. Îi invit să dea un vot util, să facă din București un oraș pe care îl merită”, a spus Nicușor Dan, după ce a votat.

ADVERTISEMENT