Nicușor Dan, reacție furibundă după acuzele Danei Budeanu: „Urmașii lui Dragnea folosesc aceleași mijloace murdare”

Flaviu Popa   
în HotNews
14/09/2020, 23:06
Nicușor Dan, reacție furibundă după acuzele Danei Budeanu: „Urmașii lui Dragnea folosesc aceleași mijloace murdare”
Probleme mari la Primăria Capitalei! Conturile riscă să fie blocate. Nicușor Dan: ”Este inadmisibil”. Sursa foto: hepta.ro

Dana Budeanu l-a acuzat pe Nicușor Dan că politicianul și-a folosit influența pentru a ajuta un om de afaceri în relația cu Primăria Sectorului 4.

În acest sens, Budeanu a postat o înregistrare audio, în care Nicușor Dan pare să fi tras niște sfori pentru a ajuta un afacerist să scape de o sancțiune.

Creatoarea de modă devenită influencer nu a avut milă de Nicușor Dan, pe care l-a acuzat că „făcea” combinații, asemeni oricărui politician care nu este demn de încredere.

Nicușor Dan, replică dură pentru Dana Budeanu, pe care o numește „urmașa lui Dragnea”

„Nicușor, în toată perioada de stării de urgență a stat sub pat sau în dulap. Din dulap, cum zicea fratele tău Rareș, tu Nicușor făceai în continuare combinații.

Pandemia a fost doar în timpul în care Firea mergea pe la toate spitalele, iar tu, Nicușor stăteai sub pat.

Dar pe telefoane stăteai să le rezolvi combinațiile tuturor interlopilor, ei pentru asta stăteai. Eu sunt băiat, Nicușor! În jurul tău, nu sunt băieți, sunt fete”, a declarat Dana Budeanu.

În replică, Nicușor Dan a comparat PSD cu Mafia și a adus aminte de practicile lui Liviu Dragnea, cel care se află acum în închisoare.

Am vorbit despre Afacerea Parcul Verdi (caz de corupție de 50 de milioane de euro al administrației Firea-PSD), despre Afacerea Tramvaiele (caz de corupție de 180 de milioane de euro al aceleiași administrații) și voi continua să vorbesc despre corupție, nepotism și batjocura de la Primăria Capitalei.

Mafia din PSD și urmașii lui Dragnea folosesc aceleași mijloace murdare cu care ne-au obișnuit pentru a încerca să oprească îndepărtarea de la butoane a lor și a administrației corupte, condusă de Gabriela Firea.

Înregistrarea pesedistă, în care consilierul primarului sectorului 4 încearcă să forțeze, evident fără succes, vreo declarație compromițătoare din partea mea, nu arată nimic altceva decât că am realizat toate demersurile legale pentru a opri o acțiune abuzivă a administrației locale.

În primăvară, informasem, în scris, Avocatul Poporului și Primăria Sectorului 4 despre demolarea ilegală pe care se pregătea s-o comită. La momentul înregistrării, acum câteva luni, partea vătămată încerca să ajungă la o soluție amiabilă.

Ca parte în proces, prin Asociația Salvați Bucureștiul, le-am cerut celor două părți să se întâlnească, împreună cu avocații lor, pentru a discuta. Până la urmă, procesul a continuat și justiția ne-a dat câștig de cauză, fapt care arată că acțiunea noastră a fost una legitimă.

Asociația Salvați Bucureștiul acceptă cazuri în care există premise serioase în privința săvârșirii unor abuzuri din partea autorităților. Până acum, ASB are 175 de procese câștigate în instanță în chestiuni de mediu, urbanism, construcții și patrimoniu.

Îi informez pe primarul licitațiilor trucate și pe primarul interlopilor că, indiferent câte manipulări încearcă să instrumenteze, nu vor reuși să acopere abuzul și corupția pe care le patronează. O aștept la dezbatere pe candidata PSD la Primăria Capitalei, să discutăm inclusiv despre cazul din sectorul 4. Curaj, Gabriela Firea!”, s-a apărat Nicușor Dan, conform ziare.com.

Închide ×