News

Reacția a doi instructori auto englezi după ce au luat taxiul în București: ”Nu se poate așa ceva! Cine instruiește taximetriștii la voi?”

Reacția a doi instructori auto englezi după ce au luat taxiul în București: ”Nu se poate așa ceva! Cine instruiește taximetriștii la voi?”
21.04.2024 | 17:27
Reactia a doi instructori auto englezi dupa ce au luat taxiul in Bucuresti Nu se poate asa ceva Cine instruieste taximetristii la voi
Doi instructori auto din Anglia care au luat taxiul de la Otopeni spre București, șocați de experiență: ”Nu se poate așa ceva! Cine instruiește taximetriștii la voi?” Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Doi instructori auto englezi au trăit o experiență nu tocmai plăcută după ce au luat taxiul de la Otopeni pentru a călători prin București. Ce i-a șocat pe britanici la taximetriștii români.

Doi instructori auto englezi care au luat taxiul de la Otopeni spre București, șocați de experiență: ”Nu se poate așa ceva! Cine instruiește taximetriștii la voi?”

În ultimii ani, o analiză de specialitate a scos în evidență faptul că drumurile pline de gropi, serviciile de proastă calitate și taximetriștii certați cu bunul simț au început să-i alunge pe turiștii străinii care vor să ajungă în țara noastră.

ADVERTISEMENT

Prezent la o emisiune online, expertul în conducere defensivă Titi Aur a dezbătut subiectul taximetrelor din România. Acesta a explicat de ce, în loc să fie o plăcere, mersul cu taxiul în România e un risc.

”Toate sondajele arată că foarte mulți utilizatori de transport preferă să nu folosească taxiul, ci orice altă firmă. Foarte mulți declară asta. Vine întrebarea firească: de ce?

ADVERTISEMENT

Din punctul meu de vedere, răspunsul este foarte simplu. Taximetriștii sunt o castă specială, au niște lideri de sindicat care-i duc pe drumul greșit, din punctul meu de vedere.

Ei nu vor să vadă, sunt orbiți sau nu pot să înțeleagă că sunt duși pe drumul greșit. Liderii sindicatelor urlă, fac scandal, cheamă taximetriștii în stradă, amenință partidele și guvernele că fac, că vin, că sunt o forță. Dar în loc să ia măsuri ca mersul cu taxiul să devină o plăcere, o bucurie”, a explicat Titi Aur la DC News.

ADVERTISEMENT

Același expert a dezvăluit experiența neplăcută trăită în București de doi instructori auto din Anglia care au luat un taxi de la Otopeni. Britanicii au fost scandalizați de cele trăite. Nu le-a venit să creadă modul în care s-a comportat șoferul taximetrului.

”Cel care se transportă cu taxiul trebuie să fie în maximă siguranță. Ce se întâmplă la noi? Am făcut cursuri de specializare cu doi instructori din Anglia. Au luat un taxi din Otopeni ca să vadă Bucureștiul.

ADVERTISEMENT

Au venit a doua zi și au făcut scandal. Nu se poate așa ceva, cine instruiește taximetriștii la voi? Taximetristul mergea prin Otopeni cu 80-90 km/h, fuma în mașină, depășea”, a adăugat expertul în conducere defensivă.

ADVERTISEMENT