Life

Nicușor Dan și Mirabela, dezvăluiri intime. Cum și-a cucerit primarul Capitalei partenera de viață

30.09.2020 | 17:55
Nicusor Dan si Mirabela dezvaluiri intime Cum sia cucerit primarul Capitalei partenera de viata
Nicușor Dan și Mirabela, dezvăluiri intime. Cum și-a cucerit primarul Capitalei partenera de viață. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Nicușor Dan și-a deschis sufletul după ce zilele trecute a fost ales primarul general al Capitalei și a vorbit sincer despre relația cu partenera sa de viață, Mirabela Grădinaru. Femeia a făcut dezvăluiri intime în cadrul unei interviu acordat lui Vitalie Cojocari.

Manager la o companie auto, partenera de viață a politicianului a mărturisit cum a fost cucerită. Mirabela i-a spus corespondentului Pro TV că prima întâlnire cu Nicușor Dan a avut legătură cu dansul. Se pare că noul primar al Bucureștiului este un bun dansator.

ADVERTISEMENT

Cu dansul m-a cucerit, atunci când ne-am întâlnit prima dată. Dansează foarte bine”, a dezvăluit iubita politicianului în fața camerelor de luat vederi, relatează știrileprotv.ro.

Nicușor Dan și partenera sa de viață, mărturisiri sincere din viața personală

Dezvăluirile nu s-au oprit aici, cuplul vorbind și despre fiica lor, Aheea. Întrebați cum s-au gândit la un nume ieșit din comun, Nicușor Dan a menționat că totul a pornit din dorința de a fi unul unicat. Așa au ajuns Mirabela și politicianul să inventeze unul.

ADVERTISEMENT

Este o poveste lungă… nu este foarte lungă, dar cum spune Aheea, și nouă ne place foarte mult, tati nu s-a mulțumit cu niciun nume. 

Niciun nume nu era potrivit pentru mine. Și atunci a căutat unul special, și acesta este Aheea”, a declarat Mirabela Grădinaru.

ADVERTISEMENT

Ulterior, primarul general al Capitalei a aflat că numele fetiței lor este unul vechi și aparține strămoșilor greci. În plus, chiar există o regiune cu această denumire. Aheea a venit pe lume în timpul unei campanii electorale, mai exact acum 4 ani.

„Un nume pe care l-am inventat noi, vorbind între noi, și după aceea ne-am dat seama că este numele unei provincii din Grecia, care vine de la ahei, strămoșii grecilor”, a completat Nicușor Dan, potrivit sursei citate anterior.

ADVERTISEMENT

Referitor la legătura dintre Grecia și matematică, fondatorul asociației Salvați Bucureștiul a mărturisit că nu a căutat ca numele fiicei sale să aibă legătură cu profesia sa de bază. Totul a fost o simplă coincidență.

ADVERTISEMENT