Life

Niște turiști români plecați în Thassos au chemat poliția când au aflat prețul umbrelei pe plajă. Cât putea să coste

Niște turiști români plecați în Thassos au avut parte de o experiență neplăcută. Au chemat poliția când au aflat prețul umbrelei pe plajă.
09.08.2023 | 20:09
Niste turisti romani plecati in Thassos au chemat politia cand au aflat pretul umbrelei pe plaja Cat putea sa coste
Niște turiști români plecați în Thassos au chemat poliția când au aflat prețul umbrelei. Foto: Captură Youtube
ADVERTISEMENT

Niște turiști români care au decis să își petreacă concediul în Thassos au chemat poliția atunci când au aflat cât costă umbrela de pe plajă.

Niște turiști români plecați în Thassos au chemat poliția când au aflat prețul umbrelei

Aceștia au fost stupefiați de suma de bani imensă care le-a fost cerută. Turistul român plecat cu familia în vacanță și-a scris nemulțumirile pe rețelele de socializare. El a povestit că a fost nevoit să cheme poliția după ce a afla prețul.

ADVERTISEMENT

Mai precis, turistului i s-a cerut o taxă de 70 € pe umbrelă. Deși aceasta nu este afișată nicăieri atunci când oamenii merg la plajă, administratorii voiau acea sumă de bani.

El și familia acestuia au vrut să plece după o oră, dar administratorii plajei i-au blocat și cereau banii pentru umbrelă.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a spus că a fost nevoie să cheme poliția după ce ei erau practic privați de libertate pe plajă pentru că nu voiau să plătească.

Bărbatul a mai spus și că ar prefera oricând să meargă la stațiunea Skala, unde prețurile sunt mult mai mici și plaja este chiar mai frumoasă decât la Marble Beach din Thassos.

ADVERTISEMENT

“Despre Marble Beach sau Porto Vathy, dezamăgitor!! Am avut o experiență neplăcută, se cere o taxă de 70 euro de umbrelă, deși nu este afișată nicăieri.

După o oră am vrut să plecăm dar nu a fost posibil, am fost nevoiți să chemăm poliția deoarece ne-au blocat ieșirea și ne cereau cei 70 euro!! Urâtă experiență, urâtă plajă, nu recomand! La Skala e 20 euro și mult mai frumos, incomparabilă”, a scris acesta pe Forum Thassos.

ADVERTISEMENT

Bărbatul, extrem de nemulțumit. Pentru ce i s-au mai cerut bani

Un șezlong la plaja Porto Vathy din Thassos a costat 35 € de persoană și consumația necesară era de minimum 70 €. Românului i s-a specificat acest aspect abia după ce cumpărase niște băuturi și ulterior a decis să plece. El a aflat mai apoi că are de dat și 70 de euro pe umbrelă!

Părerile au fost împărțite pe rețelele de socializare la această poveste. Unii i-au dat dreptate bărbatului și au spus că a procedat foarte bine să cheme poliția.

Bărbatul care fusese în vacanță a povestit că oamenii legii au venit în 10 minute. Când au explicat ce s-a întâmplat acolo au fost lăsați să plece.

Alții au fost uimiți de această poveste și au spus că ei au plătit doar 40 € pentru două șezlonguri și o umbrelă.

ADVERTISEMENT