Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Niță îi trage de urechi pe oficiali. „Asigurări de sănătate de pietoni!”

Robert Niță îi trage de urechi pe oficiali și atrage atenția asupra asigurărilor de sănătate pe care le au fotbaliștii din SuperLiga.
27.09.2023 | 19:22
Nita ii trage de urechi pe oficiali Asigurari de sanatate de pietoni
Robert Niță îi trage de urechi pe oficiali. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Robert Niță a comentat la emisiunea „FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI” că mulți fotbaliști din prima ligă nu beneficiază de un pachet de asigurări de sănătate adecvat.

Robert Niță îi trage de urechi pe oficiali

Robert Niță i-a tras de urechi pe oficiali și a spus la „FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI” că asigurările de sănătate ale multor fotbaliști din prima ligă nu acoperă mai nimic, dezvăluind cum fac strategia cluburilor în funcție de bani:

ADVERTISEMENT

„Am vorbit de nenumărate ori, e o situație de la nivelul fotbalului românesc și aș vrea să vorbească și domnii de la AFAN. Subiectele care dau bine la public sunt tratate imediat.

Nu suntem nici misogini, nici rasiști, nici în niciun fel. Goana asta după imagine, de a părea noi că suntem nu știu cum, în ton cu moda, ar trebui să se justifice în momentul de față.

ADVERTISEMENT

Ar trebui să se ia măsuri și cu privire la asigurările medicale ale fotbaliștilor. Din ce știu eu, și se practică în fotbalul românesc, e o cerință cred pentru manualul de licențiere”.

„Ce se întâmplă cu acest copil dacă nu mai poate să joace fotbal?”

„Eu cred că dacă am verifica asigurările medicale ale fotbaliștilor din SuperLiga, ne-ar lua durerile de cap. N-au asigurări și din cauza situației financiare ale clubului. Unii dintre ei cred că au asigurări medicale de pietoni!

ADVERTISEMENT

De pietoni, oameni care… ferească Dumnezeu, ce se întâmplă cu copilul ăsta dacă nu mai poate juca fotbal și el are 20 de ani. Ce se întâmplă cu pensiile fotbaliștilor. Nu discută nimeni despre asta pentru că nu dau bine”, a continuat Robert Niță.

„Nu există nomenclatorul de meserii. Te lași la 35 de ani, dar ce mănânci după ce te lași? E un subiect foarte important. Știu că ne zbatem în sărăcie și multe cluburi din SuperLigă nu au fondurile necesare.

ADVERTISEMENT

Cred că iau cel mai ieftin pachet, iar acești jucători în loc să beneficieze de o poliță de asigurări solidă, li se face la grămadă. În caz că se întâmplă ceva, lasă că suportă clubul.

Decât să dai 3.000 de euro pe jucători, dai 5.000 de euro pe tot lotul, că plătesc ei și ies mai ieftin”, a mai spus Robert Niță, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA este cea mai importantă emisiune de sport din România și poate fi văzută în fiecare zi de luni, marți și vineri, LIVE, nu mai pe homepage-ul site-ului www.fanatik.ro. Premiera fiecărei ediții va fi putea fi urmărită de la ora 17:30 pe canalul de YouTube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici și Fanatik.

DEZBATERE | Ce se intampla cu ASIGURARILE DE SANATATE ale fotbalistilor

ADVERTISEMENT
Tags: