Life

Noi concurenți la Survivor România 2021. Dan Pavel a făcut cel mai surprinzător anunț din acest sezon

28.04.2021 | 15:42
Noi concurenti la Survivor Romania 2021 Dan Pavel a facut cel mai surprinzator anunt din acest sezon
ADVERTISEMENT

Noi concurenți își vor face apariția în următoarea ediție a show-ului „Survivor România”. Daniel Pavel a făcut cel mai surprinzător anunț atât pentru Faimoși și Războinici, cât și pentru telespectatori, care nu se așteptau la această veste.

Toți concurenții sunt dornici să aibă noi colegi, mai ales că ambele echipe au pierdut concurenți buni în ultima vreme, motiv pentru care este momentul să primească niște înrăriri care să-i ajute la probe.

ADVERTISEMENT

În nici două săptămâni, Cătălin Moroșanu, Jador și Starlin au fost eliminați, primii doi din motive medicale, iar la Războinici Maria Chițu este singura fată care poate intra pe traseu, Sindy fiind accidentată.

Noi concurenți la Survivor România 2021. Dan Pavel a făcut cel mai surprinzător anunț din acest sezon

„Survivor este lupta pentru supraviețuire. Survivor este, însă, și despre șansă, iar astăzi ni se vor alătura noi concurenți”, anunță Daniel Pavel în episodul de joi seară, 29 aprilie 2021.

ADVERTISEMENT

Vestea este foarte bine primită de către membrii celor două echipe, care îi întâmpină cu  aplauze și entuziasm pe cei care vor lupta pe traseu alături de ei.

Cu toate că vor avea noi colegi, Războincii nu au scăpat de tensiuni după eiminarea lui Starlin, ci din contră. Cel mai afectat este Sorin Pușcașu, pentru că cei doi au fost destul de apropiați în cele patru luni, chiar ei recunoscând că nu sunt doar prieteni, ci frați.

ADVERTISEMENT

„M-a înrăit atât de tare, când am văzut că Starlin a plecat, mai puțin în ochii a doua persoane și aici mă refer la Maria și la Albert”, mărturisește Sorin la „Survivor România”.

Maria Chițu este de părere că Sorin a exagerat la Consiliul de eliminare, după ce Daniel Pavel a anunțat că Starlin este cel care a primit cele mai puține voturi din partea publicului și că va pleca acasă. Mai exact, Sorin a izbucnit în lacrimi, știind că cel mai bun prieten al său iese din competiție.

ADVERTISEMENT

„A fost o chestie super exagerată să plângă în halul ăla…”, este opinia Mariei Chițu în legătură cu episodul de la Consiliu.

Tensiuni în tabăra Faimoșilor, după venirea lui Ștefan Ciuculescu

Ștefan Ciuculescu a venit doar de două săptămâni în echipa Faimoșilor, însă Sebastian Chitpșcă deja îl consideră antipatic și nu îi place deloc atitudinea lui. „Vine maimuțoiul ăsta de trei zile și ne ia peste picior cum vrea el!”, spune Sebi.

Zanni spune că există deja o altă „bisericuță” în echipa sa și că ar fi formată din Irisha și Culiță Sterp. „Mai este o bisericuță. Este Culiță cu Irisha”, spune tânărul.

„Stai tu liniștit, că o să fii votat ori după noi, ori înaintea noastră și am râs. S-a schimbat la față!”, exclamă și Irisha.

ADVERTISEMENT