News

Noi dezvăluiri în cazul morții Andreei Rebciuc. Ce a anunțat avocatul iubitului fetei

Apar noi detalii în cazul morții Andreei Rebciuc, campioana româncă la tir. Avocatului lui Simone Gresti face noi declarații.
21.01.2024 | 21:02
Noi dezvaluiri in cazul mortii Andreei Rebciuc Ce a anuntat avocatul iubitului fetei
Noi dezvăluiri în cazul morții Andreei Rebciuc. colaj Fanatik/ Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Apar noi detalii în cazul morții Andreei Rebciuc, campioana româncă la tir, care a dispărut în urmă cu aproape doi ani. Tânăra, în vârstă de 27 de ani, la momentul dispariției, a fost văzută pentru ultima dată în provincia Ancona.

Cazul morții Andreei Rebciuc. Ce spune avocatul lui Simone Gresti

Așa cum FANATIK vă informa, au fost descoperite resturi umane la o fermă din Castelplanio, aflată în apropiere de locul dispariției româncei. Anchetatorii iau în calcul posibilitatea ca acestea să aparțină Andreei Rebciuc.

ADVERTISEMENT

Alături de fragmentele osoase au fost găsite o pereche de pantofi și o geacă. Cel care a făcut macabra descoperire este chiar proprietarul fermei. Însă, oamenii legii cred că hainele și resturile umane ar fi fost puse recent în locul respectiv.

Jurnaliștii din Italia relatează faptul că anchetatorii ar fi cercetat în trecut zona, dar la momentul respectiv nu au fost găsite probe. Ferma nu era locuită în permanență. De aceea se ia în calcul ipoteza conform căreia probele ar fi putut fi depozitate ulterior.

ADVERTISEMENT

Urmează ca testele ADN să arate dacă, într-adevăr, acestea aparțin tinerei din România. Principalul suspect pentru dispariția Andreei este iubitul fetei, Simone Gresti. La locul cercetărilor a ajuns și avocatul bărbatului.

„El se teme foarte tare și spune că este nevinovat”

Acesta spune că Simone „se teme” și că nu este cel responsabil pentru dispariție, respectiv presupusa crimă. „El se teme foarte tare și spune că este nevinovat”, a declarat avocatul iubitului fetei, potrivit Știrile Pro Tv.

ADVERTISEMENT

Nu este pentru prima dată când autoritățile spun că au descoperit rămășițe care ar putea aparține Andreei. În 2023, anchetatorii au găsit un cadavru, pe un șantier din Roma, alături de care se afla un colier care ar fi fost recunoscut de mama fetei. În cele din urmă, această ipoteză nu a fost confirmată.

Andreea Rebciuc este de negăsit de aproape doi ani. Ultima dată a fost văzută pe 12 martie 2022, după ce a plecat de la o petrecere din Montecarotto, acolo unde a fost împreună cu iubitul ei, Simone Gresti.

ADVERTISEMENT

În noaptea respectivă, românca ar fi avut un conflict cu partenerul ei. Ba chiar, ar fi decis să încheie relația cu el. După petrecere, ea ar fi plecat singură. Ulterior, și-a sunat tatăl, dar cum acesta nu i-a răspuns, Andreea i-a lăsat un mesaj spunând că este în pericol.

 

ADVERTISEMENT
Tags: