News

Noi detalii despre mama sinucigașă din Timișoara. Ce spune numerologul care a cunoscut-o

Apar noi detalii despre Iulia Bogdan, mama care s-a aruncat de pe un bloc, din Timișoara, cu proprii copii în brațe. Numerologul care a cunoscut-o i-a făcut o scurtă descriere.
07.05.2022 | 15:04
Noi detalii despre mama sinucigasa din Timisoara Ce spune numerologul care a cunoscuto
Ce a aflat numerologul despre Iulia Bogdan, mama sinucigașă din Timișoara. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Gestul mamei din Timișoara, de a se arunca de pe un bloc format din zece etaje, împreună cu cei doi copii ai săi, a lăsat încă multe semne de întrebare. Apropiații nu cred că aceasta a decurs la tripla sinucidere de bună voie. Un astfel de lucru dă de înțeles și numerologul care a cunoscut-o pe tânăra în vârstă de 32 de ani.

Mama sinucigașă din Timișoara nu dădea semne că vrea să-și viața. Părea o persoană echilibrată, spune numerologul ei

Isabela Spătaru, numerologul mamei sinucigașe, o descrie pe aceasta ca fiind o femeie stabilă emoțional și care nu dădea semne că ar vrea să-și ia viața.

ADVERTISEMENT

”Am avut o surpriză foarte plăcută să o cunosc pe mama Iuliei prin intermediul școlii pe care am înființat-o. A venit la toate cursurile pe care le-am făcut și Iulia a văzut o transformare majoră în mama ei. A fost foarte curioasă să afle mai multe.

A venit la o ședință de numerologie și acolo a aflat lucruri foarte interesante despre ea. Iulia a aflat că are un destin special, pe care foarte puțini oameni îl au pe acest pământ”, a declarat Isabela Spătaru pentru Antena 3.

ADVERTISEMENT

Numerologul mai spune despre femeie și că era o persoană veselă și puternică. ”Avea multe cifre masculine”, a punctat Isabela Spătaru.

”Este născută într-o vibrație a zilei nașterii care dă trei, cu un destin care adunat dă tot trei, dar iată că a ales să plece de pe acest pământ tot într-o zi de trei și ei acum sunt trei.

ADVERTISEMENT

Iulia era, conform numerogramei ei, pe lângă foarte veselă, pentru că trei este vesel și pus pe șotii, era și foarte puternică. Avea multe cifre masculine. Psihicul ei era foarte echilibrat”, a mai declarat Isabela Spătaru.

În continuare oamenii legii efectuează cercetări față de acest caz. Nici până acum nu se știe cu precizie ce a împins-o pe tânăra mamă să decurgă la gestul care a șocat o țară întreagă.

ADVERTISEMENT

Iulia Bogdan, înmormântată în același sicriu cu copiii ei

Vineri, Iulia Bogdan a fost înmormântată, în același sicriu cu fetița și băiatul ei. Tatăl celor doi copii și, totodată, fostul soț al mamei și-a dorit ca toți trei să fie așezați în același coșciug. Situația i-a cam pus în dificultate pe preoți.

”În 40 de ani de când sunt în preoţie n-am văzut aşa ceva, ca mai multe persoane să fie înmormântate în acelaşi sicriu. Aşa a decis familia. În cazul mamei va exista o slujbă specială pentru sinucigaşi, iar în cazul copiilor trebuie să oferim o slujbă normală. Mama şi-a omorât copiii. Şi-a pierdut credinţa în Dumnezeu.

Nu şi-a iubit copiii, o mamă se jertfeşte pentru copilul ei. Ea nu a făcut aşa. Pentru ea va fi o rugăciune specială permisă de Sfântul Sinod. Nu se va pomeni nici numele ei. Iar copiii, nevinovaţi, vor avea slujbă normală”, a declarat preotul Ionel Popescu, pentru adevarul.ro.

ADVERTISEMENT