News

Noi detalii despre moartea tinerei Dj Lalla. Un bărbat misterios a fost surprins de camere, pe plajă

Apar noi detalii despre moartea tinerei Dj Lalla. Joi, în dimineața tragediei, camerele de supraveghere au surprins, pe plajă, un bărbat misterios.
30.09.2023 | 12:38
Noi detalii despre moartea tinerei Dj Lalla Un barbat misterios a fost surprins de camere pe plaja
Semne de întrebare și noi detalii după decesul tinerei Dj Lalla: un bărbat misterios a fost surprins de camere, pe plajă. Sursa foto: Instagram / focuspress.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Moartea tinerei Dj Lalla, pe numele ei Laura Roșca, a îndoliat lumea muzicală din țara noastră. Între timp, apar noi detalii legate de dimineața tragediei.  Un bărbat misterios a apărut pe camere, în zona unde se afla trupul femeii.

Semne de întrebare și noi detalii după decesul tinerei Dj Lalla: un bărbat misterios a fost surprins de camere, pe plajă

Vineri, 29 septembrie, a fost anunțată cauza oficială morții artistei Dj Lalla. Medicii legiști care au efectuat autopsia au făcut public motivul pentru care aceasta a murit. Reamintim că trupul ei neînsuflețit a fost găsit de turiști pe plajă, iar ulterior au apărut mai multe ipoteze în acest sens.

ADVERTISEMENT

Rezultatele de la IML spun că tânăra ar fi murit înecată. Medicii legiști au găsit apă și nisip în plămânii ei. Verdictul este unul surprinzător, având în vedere că tatăl ei a declarat că tânăra era o înotătoare foarte bună.

Un alt detaliu care s-ar putea dovedi important în anchetă a intrat recent în atenția anchetatorilor. Camerele de supraveghere amplasate pe un hotel din stațiunea Mamaia au surprins momentul în care trupul neînsuflețit al lui DJ Lalla a fost adus la mal.

ADVERTISEMENT

Pe aceleași imagini apare la un moment dat un bărbat care a stat timp de 6 minute lângă DJ Lalla. Acesta a văzut că este moartă, dar apoi a plecat fără să anunțe poliția, scrie site-ul Știrile ProTV.

De asemenea, cu circa un sfert de oră înainte ca fata să fie găsită tânăra moartă, în imagini se zărește din nou o siluetă. Ulterior, la ora 9:39 de minute, când deja poliția fusese anunțată, se vede din nou o persoană în imagini care asistă de la distanță la cercetări și după 4 minute se îndepărtează. Acum, poliția încearcă să afle cine este acea persoană.

ADVERTISEMENT

Ce spune Bogdan, bărbatul la care a stat Dj Lalla în zilele premergătoare decesului

Date din anchetă spun că tânăra venise, în urmă cu 3 zile, la un prieten, Bogdan, pe care-l cunoscuse pe Tik Tok, ce locuiește în Mamaia. Acesta a dat declarații la poliție despre tragedie.

Sâmbătă, în fața jurnaliștilor, bărbatul (Bogdan Munteanu) a transmis condoleanțe familiei. Cât despre Dj Lalla, cea pe care o cunoștea, s-a rezumat la a o descrie ca o fire veselă.

ADVERTISEMENT

În acest dosar al morții Laurei Roșca, bărbatul are calitatea de martor. La audieri, el le-ar fi spus polițiștilor că DJ Lalla a plecat din locuința lui în dimineața zilei în care a fost găsită moartă pe plajă.

ADVERTISEMENT