News

Noi detalii în cazul Sharei, fata găsită moartă într-o casă din Piatra Neamț. Ce au decis anchetatorii

Au apărut detalii cutremurătoare în cazul Sharei de 16 ani, care a fost găsită moartă în locuința unui tânăr de 19 ani.
13.08.2023 | 17:35
Noi detalii in cazul Sharei fata gasita moarta intro casa din Piatra Neamt Ce au decis anchetatorii
Tragedie în Piatra Neamț: O elevă a fost găsită moartă în locuința unui tânăr de 19 ani. Foto: Facebook.
ADVERTISEMENT

Anchetatorii sunt în continuare în căutarea răspunsurilor în cazul tragic al unei eleve de 16 ani din București, care a fost găsită moartă în casa unui tânăr de 19 ani, cunoscut de pe internet. Fata promițătoare era olimpică și plecase inițial la un concurs școlar, însă aceasta și-a găsit sfârșitul în timpul unei petreceri.

Misterul morții unei eleve olimpice

Victima, numită Shara, a fost găsită decedată în locuința băiatului, iar ipotezele privind circumstanțele morții ei au stârnit o intensă investigație. Conform oamenilor legii, Shara și tânărul de 19 ani s-au cunoscut pe rețelele sociale în 2020 și au păstrat legătura de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT

În ziua tragediei, fata s-a întâlnit pentru prima dată fizic cu băiatul în Piatra Neamț. În acea noapte, cei doi ar fi consumat droguri împreună, conform datelor furnizate de anchetatori.

După consumul de stupefiante, starea de sănătate a Sharei s-a înrăutățit rapid. Ea a suferit o hemoragie genitală și nu a mai putut respira. Băiatul a alertat mama sa, iar ambulanța a fost chemată la fața locului.

ADVERTISEMENT

Cu toate eforturile de resuscitare, fata a decedat. Părinții fetei au fost audiați timp de mai multe ore de către autorități și au solicitat o anchetă amănunțită, cerând investigarea posibilelor infracțiuni de viol sau ucidere.

Detalii cutremurătoare despre întâlnirea celor doi

Anchetatorii au obținut mandate pentru percheziția informatică a dispozitivelor electronice ale ambilor protagoniști ai tragediei. Cu toate acestea, situația s-a complicat în cazul tânărului de 19 ani, care refuză să deblocheze dispozitivele sale, punând în pericol colectarea de dovezi importante. Familia Sharei este hotărâtă să-și clarifice misterul în jurul morții fiicei lor și a inițiat propriile investigații, paralel cu eforturile poliției.

ADVERTISEMENT

Până în prezent, trei persoane, inclusiv presupusul iubit al Sharei și alți doi minori, au fost arestați în legătură cu acest caz. Ei sunt acuzați de deținere în vederea consumului și trafic de droguri de risc și de mare risc. În fața circumstanțelor grave și a decesului adolescentei de 16 ani, suspecții riscă pedepse de până la 25 de ani de închisoare.

Totuși, întrebările cruciale rămân fără răspuns. Oamenii legii urmează să afle dacă drogurile au fost cauza principală a decesului sau există alte elemente care au contribuit la această tragedie.

ADVERTISEMENT

Legătura dintre Shara și tânărul de 19 ani, precum și circumstanțele întâlnirii lor, se dovedesc esențiale pentru a arunca lumină asupra evenimentelor din acea zi. Eforturile autorităților se concentrează acum pe înțelegerea detaliilor care au dus la această tragedie șocantă.

“În momentul de față nu se știe exact ce s-a întâmplat acolo. Au fost drogurile cele care au adus sfârșit vieții fetiței respective? Este un raport preliminar(…). Este clar că dacă ei s-au cunoscut pe o platformă de socializare, dacă ei au discutat acolo, din câte am înțeles, vreme de doi ani de zile, în conversațiile lor se puteau descoperi anumite elemente care ar fi dus cel puțin la lămurirea mai în clar a ceea ce s-a întâmplat acolo și care a fost momentul la care ei s-au întâlnit, cum s-au întâlnit, ce au stabilit, dacă au stabilit că vor avea raport sexual sau, atenție, foarte important, dacă au stabilit că vor consuma împreună acele substanțe interzise.

Deci și pentru mine este un mister și cred că este o eroare în anchetă, de ce până în momentul de față nu a fost făcută acea percheziţie informatică”, a explicat avocatul Andrei Cuculis, în cadrul unei emisiuni, la Antena 3 CNN.

ADVERTISEMENT