News

Noi detalii în cazul tânărului înjunghiat mortal în plină stradă. Crima ar fi fost premeditată

21.01.2021 | 10:45
Noi detalii in cazul tanarului injunghiat mortal in plina strada Crima ar fi fost premeditata
ADVERTISEMENT

Ies la iveală noi detalii în cazul tânărului de 19 ani înjunghiat mortal, ziua în amiaza mare, pe o stradă din Capitală. Discuția pe care asasinul a avut-o cu un prieten pe data de 16 decembrie, după un prim conflict cu victima, îi determină pe anchetatori să ia în calcul și varianta ca odioasa crimă să fi fost premeditată.

Nu mai pot de nervi. Lasă că știe viaţa ta cu ce să-l servească, nu mai vorbeşte deloc după”, sunt doar câteva dintre afirmațiile criminalului, potrivit antena3.ro.

ADVERTISEMENT

Între timp, acesta a fost reținut de polițiști și plasat în arest preventiv timp de 30 de zile, ca urmare a deciziei de miercuri, 20 ianuarie, a Tribunalului București.

Crima din Vitan ar fi fost planificată. Ce i-a spus asasinul unui prieten

M-au despărţit aia, vere, nu puteam să-i dau ca lumea. Nu mai pot de nervi, nu dai respect la fraier şi te arde.

ADVERTISEMENT

Mi se rupe inima în mine că nu i-am dat acolo la lift un pumn să-l omor, mi s-a făcut milă de el.

Lasă că ştie viaţa ta cu ce să-l servească, nu mai vorbeşte deloc după”, este discuția din care reiese că bărbatul a premeditat odioasa crimă.

ADVERTISEMENT

Astăzi (n.r. marți, 19 ianuarie), în jurul orei 16.00, prin apel 112, o persoană a sesizat un conflict între doi bărbați, în urma căruia unul a fost lovit cu un obiect ascuțit.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 11, care pe baza primelor informații au depistat în zonă un tânăr, pe care l-au condus la sediul subunității”, a transmis Poliția Capitalei la scurt timp după tragedie.

ADVERTISEMENT

Între timp, ucigașul a fost reținut și plasat în arest preventiv pentru 30 de zile, în urma deciziei luate de magistrații Tribunalului București. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

ADVERTISEMENT