News

Noi detalii în cazul tinerei din Constanța care a snopit în bătaie 9 persoane. I-a amenințat pe polițiști: „O să muriți”

16.09.2020 | 10:32
Noi detalii in cazul tinerei din Constanta care a snopit in bataie 9 persoane Ia amenintat pe politisti O sa muriti
ADVERTISEMENT

Ies la iveală noi detalii în cazul tinerei de 22 de ani din Constanța care a fost arestată preventiv pentru 30 de zile după ce a bătut cu bestialitate nu mai puțin de 9 persoane, printre care se află patru polițiști, dar și trei agenți de pază.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa o acuză de săvârşirea a patru infracţiuni de ultraj, două infracţiuni de lovire sau alte violenţe, precum şi o infracţiune de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

ADVERTISEMENT

De asemenea, în imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum tânăra opune rezistență în momentul în care este reținută și manifestă un comportament violent la adresa oamenilor legii.

Tânăra din Constanța care a bătut 9 persoane i-a amenințat pe polițiști

Ba chiar le transmite că va scăpa nepedepsită, dat fiind faptul că mama sa este procuror și îi amenință cu moartea. Limbajul folosit în înregistrarea video publicată de observatornews.ro este imposibil de reprodus.

ADVERTISEMENT

Știți cine sunt eu? Mama mea e procuror. O să muriți toți”, le-a transmis bătăușa oamenilor legii în timp ce aceștia îi puneau cătușele. Între timp, a ajuns la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Constanţa, unde își va petrece următoarele 30 de zile.

Filmul complet al scandalului

Potrivit procurorilor, scandalul a izbucnit de vineri, 11 septembrie, într-un bar din oraș, când inculpata a tras de păr și a lovit cu pumnii și picioarele o persoană, după care a aruncat cu un pahar în capul altei persoane aflate în local.

ADVERTISEMENT

În data de 11.09.2020, în jurul orei 21:20 numita I.L.I., în timp ce se afla în incinta unui local din mun. Constanţa, în urma unui conflict spontan cu persoana vătămată D.M.D., a tras-o pe aceasta de păr, și a lovit-o cu pumnii și picioarele, totodată aruncând cu un pahar înspre persoana vătămată B.S.G., aceasta fiind lovită cu paharul în zona capului”, se arată în rechizitoriu.

Alertați de vânzătoare, trei agenți de pază au încercat să intervină, dar s-au ales la rândul lor cu răni grave, după ce tânăra i-a mușcat și lovit cu piciorul atât în cap, cât și în testicule. „În acest context, persoana vătămată D.M.D. a apăsat butonul de panică, iar după sosirea agenților de securitate, inculpata I.L.I. l-a mușcat de antebrațul stâng pe martorul U.C., l-a lovit cu piciorul în cap pe martorul C.N.V., iar pe martorul A.R.M. l-a lovit cu piciorul în testicule, toți trei agenți de securitate în cadrul unei societăţi private”, a transmis Parchetul.

ADVERTISEMENT

Nici polițiștii ajunși în scurt timp la fața locului nu au reușit să o potolească pe tânăra agresivă. Ba chiar au fost snopiți la rândul lor în bătaie în momentul în care au încercat să o imobilizeze pentru a-i pune cătușele.

Ulterior a fost chemat în ajutor un echipaj al poliției naționale, unul dintre oamenii legii find lovit cu piciorul în mână. „La fața locului a fost solicitată și intervenția unui echipaj de poliție națională care a ajutat la introducerea în autospeciala poliției locale a inculpatei I.L.I., iar după conducerea la sediul Poliției Locale Constanța, în timp ce se aflau în interior aceasta a lovit-o cu piciorul în mână pe persoana vătămată U.V., polițist național”.

În timp ce se afla în sediul Poliției Locale Constanța, inculpata a mai lovit cu picioarele în cap și burtă alți doi agenți, la fața locului fiind solicitat și un echipaj medical. În momentul în care unul dintre polițiști a vrut să o urce în ambulanță, tânăra l-a lovit în stomac și în piept.

De asemenea, pe tot parcursul derulării evenimentelor, inculpata I.L.I. a amenințat toate persoanele menționate anterior, le-a adresat injurii și cuvinte jignitoare și le-a scuipat”, au mai precizat procurorii. Pentru toate faptele sale riscă să rămână mulți ani de acum înainte în spatele gratiilor.

ADVERTISEMENT
Tags: