News

Noi imagini șocante din timpul intervenției de la Onești. Cum a intrat poliția peste agresor. Video

08.03.2021 | 10:25
Noi imagini socante din timpul interventiei de la Onesti Cum a intrat politia peste agresor Video
Noi imagini șocante din timpul intervenției de la Onești. Cum a intrat poliția peste agresor. Video. Sursa foto - facebook
ADVERTISEMENT

A apărut o nouă înregistrare cu intervenția de la Onești în cazul bărbaților sechestrați de Gheorghe Moroșan.

Un martor i-a surprins pe polițisti în timp ce încercau să intre în apartamentul „groazei”. Gheorghe Moroșan și cei doi muncitori pe care îi sechestrase se aflau în interiorul locuinței.

ADVERTISEMENT

În imagini se aud lovituri puternice în ușă, strigătele soției criminalului și polițiști care le spun oamenilor să se retragă în case, potrivit ProTV.

Cum a intrat poliția peste agresorul din Onești

Cei doi bărbați sechestrați au fost uciși de Moroșan, iar acesta  fost împușcat de forțele de ordine în locuință. El se află acum la Spitalul Județean Bacău, la Terapie Intensivă.

ADVERTISEMENT

Procurorii au reușit să îl audieze sâmbătă, dar nu au obținut prea multe detalii. Pe numele lui va fi emis un mandat de arestare în lipsă. Când starea de sănătate îi va permite, individul va fi dus în spatele gratiilor.

Ministrul de Interne Lucian Bode a confirmat că trupul bărbatului de 36 de ani a fost atins de proiectile. Bărbatul era în viață în acel moment, deși Moroșan îi provocase deja răni severe.

ADVERTISEMENT

“M-ați întrebat de acele urme pe corpul uneia dintre victime, erau urme de la o muniție neletala. Pot să vă spun atât, s-au tras două cartușe, fiecare cartuș are în compoziție 15 bile de cauciuc.

Din anchetă va rezulta exact poziția de tragere, unde era agresorul, criminalul, unde era victima”, a precizat Bode.

ADVERTISEMENT

Surse din anchetă susțin că bărbatul de 36 de ani s-ar fi aflat în spatele agresorului. Tragedia de la Onești a șocat o țară întreagă și a dus la concedieri. Patru șefi din Poliție au fost demiși.

ADVERTISEMENT
Tags: