Life

Noi informații despre starea lui Nelu Ploieșteanu. Cum se simte după 11 zile de spitalizare

29.03.2021 | 19:28
Noi informatii despre starea lui Nelu Ploiesteanu Cum se simte dupa 11 zile de spitalizare
ADVERTISEMENT

Nelu Ploieșteanu este internat la Spitalul Floreasca din Capitală din data de 18 martie, ieșind la iveală noi informații despre starea de sănătate a artistului, care este infectat cu noul tip de coronavirus. 

Cântărețul este în continuare intubat, după ce a ajuns la unitatea medicală cu o saturație a oxigenului de 50%, în timp ce plămânii săi sunt afectați în proporție de 70%. Cadrele medicale spun că starea vedetei este una critică, mai ales că are și alte probleme medicale.

ADVERTISEMENT

Starea de sănătate a lui Nelu Ploieșteanu s-a înrăutățit când a cerut să fie lăsat acasă pe propria răspundere, această greșeală costându-l enorm acum. Rudele speră la o minune, situația sa înrăutățindu-se din păcate în ultimele 11 zile de când este în spital.

Nelu Ploieșteanu, în continuare intubat. Cum se mai simte artistul

Nelu Ploieșteanu suferă din cauza virusului din China, însă gândurile sale se îndreaptă spre locul de veci al fiului său, Mihăiță, unde nu a mai apucat să meargă în ultima perioadă din cauza măsurilor impuse de autorități în contextul pandemiei.

ADVERTISEMENT

Apropiații lăutarului se roagă și speră ca starea de sănătate a acestuia să devină mai bună pentru a se putea întoarce acasă mult mai repede la soția sa, care zilele trecute a ajuns la rândul său la spital după ce a suferit un accident și a avut nevoie de cusături.

„Din păcate, artistul încă este intubat, iar pronosticurile sunt sumbre. Ne spunea că e tare supărat că nu a mai ajuns la mormântul fiului său și îi spunea fiicei, care l-a însoțit la spital, să se ducă să-i aprindă o lumânare, când se va încheia carantina, în Jud. Ilfov.

ADVERTISEMENT

A venit la spital pe 11 martie, dar a plecat pe semnătură”, a spus unul dintre doctorii care are grijă de cântăreț, scrie spynews.ro.

Mihăiță, fiul lui Nelu Ploieșteanu, a încetat din viață în anul 2018, la vârsta de 32 de ani, fiind diagnosticat încă de mic cu tetrapareză spastică și encefalopatie. Băiatul a fost îngrijit de mama sa, care ani la rând l-a vegheat zi și noapte.

ADVERTISEMENT

Singurul băiat al renumitului cântăreț de muzică de petrecere a rămas paralizat la numai 2 ani în urma unui vaccin, medicii spunându-le atunci când băiatul nu are șanse să se recupereze, în ciuda faptului că a luat mereu tratament.

ADVERTISEMENT