Life

Noi probleme de sănătate pentru fiul lui Kamara: „Ne-a bulversat, nu a mai avut așa ceva”. Leon, operat din nou

Fiul lui Kamara trebuie să suporte o nouă intervenție chirurgicală. Prețul acesteia ajunge la circa 10.000 de euro. Cântărețul a mărturisit că Leon a fost suspect de o criză de epilepsie.
14.04.2022 | 14:01
Noi probleme de sanatate pentru fiul lui Kamara Nea bulversat nu a mai avut asa ceva Leon operat din nou
Leon, suspect de criză de epilepsie. Cum se mai simte fiul lui Kamara. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Fiul lui Kamara va suferi o nouă operație în această vară. Cântărețul a afirmat că fiul său se simte destul de bine, dar a fost suspect de o criză de epilepsie.

Fiul lui Kamara, o nouă operație. Câți bani costă intervenția

Fiul lui Kamara trebuie să fie operat anual, deoarece mușchii lui cresc, iar oasele sale s-ar deforma dacă nu ar exista o intervenție chirurgicală.

ADVERTISEMENT

Mai mult, artistul a dezvăluit că aceste operații vor trebui continuate până la vârsta de 18 ani sau cât va mai continua procesul de creștere. Următoarea intervenție chirugicală pe care o va suferi Leon va fi la finalul acestei veri sau la toamnă.

Suma de bani necesară pentru fiecare operație ajunge la circa 10.000 de euro, bani pe care artistul se străduiește să îi facă pentru ca fiul său să aibă parte de o viață cât se poate de normală.

ADVERTISEMENT

„An de an îl operăm, anul ăsta a crescut mult, s-a lungit. Trebuie o operație ca și mușchii să țină pasul cu oasele, altfel se pune o presiune pe oase și se strâmbă.

An de an suntem puși din nou în fața operațiilor. Până la 18 ani, cât va crește. Următoarea operație va fi la finalul lunii august sau începutul lui septembrie. La fiecare operație cu tot cu recuperare ne duce la 10.000 de euro”, a povestit artistul la emisiunea Showbiz Report de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Leon, suspect de criză de epilepsie. Cum se mai simte fiul lui Kamara

Cântărețul Kamara a trecut printr-o adevărată sperietură după ce fiul lui a fost suspect de o criză de epilesie.

„A fost suspect de o criză de epilespie, ne-a bulversat, nu a mai avut așa ceva, sperăm să nu se mai repete. Continuă să facă tratament”, a povestit artistul.

ADVERTISEMENT

Kamara va lupta pentru fiul lui pe data de 10 mai, în cadrul unei gale specifice, unde se pot face donații.

„Eu i-aș da și picioarele mele. O să mă bat în Gala RXF pe 10 mai, pentru acea luptă o să fie un cod – Leon. Poți cumpăra online.

E pay per view, cei care se uită pot cumpăra biletul și pot paria. E 50 de lei biletul. Cu banii respectivi pot paria. Mă bat pentru Leon”, a mai spus acesta.

ADVERTISEMENT