Sport

Noi probleme medicale pentru Simona Halep! A avut nevoie de intervenţia doctorului la Cincinnati

Simona Halep s-a accidentat chiar la debutul turneului de la Cincinnati.
17.08.2021 | 19:23
Noi probleme medicale pentru Simona Halep A avut nevoie de interventia doctorului la Cincinnati
ADVERTISEMENT

Simona Halep a simțit o durere la coapsa dreaptă în timpul duelului cu Magda Linette, la scorul de 1-0 la seturi pentru ea, în al doilea set fiind condusă, scor 4-1.

Simona revenise la turneul de la Montreal după accidentarea suferită la Roma, care a ținut-o departe de teren timp de trei luni, ratând astfel și participarea la Jocurile Olimpice.

ADVERTISEMENT

Simona Halep, noi probleme medicale

Simona Halep s-a accidentat în timpul duelului cu Magda Linette, de la WTA Cincinnati, al doilea turneu la care participă românca după accidentarea suferită la Roma.

Simona a primit mai multe îngrijiri medicale și a revenit pe teren în cele din urmă, bandajată la coapsa dreaptă, reușind să continue meciul cu Magda Linette, deși fiecare schimb de mingi o deranja vizibil pe „Simo”.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după revenirea sa în meci, partida a fost întreruptă din cauza ploii, ceea ce poate reprezenta o pauză bine venită pentru Simona.

Simona Halep era plină de optimism după recuperare

Jucătoarea de tenis a vorbit despre ce așteptări are de la competiție, dar și cum a reușit să treacă peste accidentarea care nu a lăsat-o să reprezinte România la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

ADVERTISEMENT

„Orice este posibil la o astfel de accidentare. Eu nu am mai trecut prin aşa ceva, prin ruptură musculară. Medicii mi-au spus că sunt recuperată, eu mă simt recuperată, dar la un meci oficial e diferit. Aşa că o să văd când voi ajunge acolo (n.r. Montreal).

A fost cea mai grea perioadă din cariera mea pentru că a fost o accidentare destul de gravă, nu mă mai întâlnisem cu aşa ceva. Dar am luat pozitivul şi m-am bucurat că am stat acasă”, a spus Simona Halep înainte de plecarea în Canada.

ADVERTISEMENT

Simona mai declarase că se simte mult mai bine, s-a odihnit corespunzător și este pregătită din punct de vedere mental pentru competiții:

„Sunt mult mai bine acum, m-am odihnit din punct de vedere mental. Dar şi fizic sunt bine, nu am avut dureri cât timp m-am antrenat.

Acum sper să fiu aptă să şi joc turneele. Eu acolo îmi propun să fiu sănătoasă şi să joc cât mai multe meciuri se poate. Îmi e dor de teren, îmi e dor de competiţie, ştiu că va fi foarte greu la început, dar nu îmi e teamă”.

ADVERTISEMENT