Life

Noi secrete de la Casa Iubirii. S-a folosit de el ca să ajungă la Marele Premiu. Declarații uluitoare

Am aflat secrete de la Casa Iubirii. Declarațiile sunt uluitoare după ce am intrat în culisele show-ului din grila Kanal D
16.02.2024 | 18:05
Noi secrete de la Casa Iubirii Sa folosit de el ca sa ajunga la Marele Premiu Declaratii uluitoare
Care sunt secretele neștiute de la Casa Iubiri. Sorin vorbește despre tot. Sursa foto: Google
ADVERTISEMENT

Secrete de la Casa Iubirii, secrete cu Sorin, câștigătorul primului sezon al emisiunii. La ceva timp  distanță, acesta nu a mai putut să păstreze tăcerea legat de ce s-a întâmplat în timpul emisiunii.  A uimit pe toată lumea cu declarațiile făcute.

Cele mai tari secrete de la Casa Iubirii

Sorin și Nicoleta au fost unul dintre cele mai apreciațe cupluri din primul sezon al emisiunii.  Telespectatorii au crezut cu tărie în relația pe care aceștia o aveau.

ADVERTISEMENT

Fanii au sperat ca vor trece la următorul pas al relației și că se vor căsători.  Din păcate, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată după încheierea emisiunii.  Cei doi au decis să pună punct relației la scurt timp și au luat- o pe drumuri separate.

În urmă cu ceva timp, finalistul și-a deschis sufletul și a vorbit despre relația cu Nicoleta. Cei doi s-au întâlnit în cadrul emisiunii și a fost dragoste la prima vedere. Acesta a plecat cu premiul cel mare, dar și cu cea care îi furase inima.

ADVERTISEMENT

Problemele au început să apară încă de devreme. Cei doi s-au mutat împreună, în Satu Mare, moment în care au început disensiunile. Unul dintre motivele neînțelegerilor a fost faptul că partenera sa nu se putea obișnui cu stilul de viață al tânărului. Câștigătorul nu consideră acesta este adevăratul motiv al despărțirii.

Ce s-a întâmplat între Sorin și Nicoleta

Invitat în cadrul unui podcast, acesta a spus toate secretele de la Casa Iubirii. Sorin are dubii în ceea ce privește încredere acordată fostei partenere. Și susține că Nicoleta s-a apropiat de el, pentru a pune mâna pe Marele Premiu.

ADVERTISEMENT

Totodată, finalistul susține că iubita sa îl cunoștea suficient de bine încât să fie familiarizată cu programul acestuia. El susține că ea se folosește de anumite pretexte și că nu este sinceră.

Sorin a recunoscut că este într-o perioadă dificilă. Mai mult decât atât, bărbatul susține că a ținut foarte mult la relația pe care a avut-o. Și că sentimentele lui față de Nicoleta au fost reale.  Acesta și-a făcut o analiză personală și consideră că nu el este cel care a greșit.

ADVERTISEMENT

De asemenea, el este dezamăgit de fosta parteneră. Despărțirea l-a luat prin surprindere. Iar lucrul care-l afectează cel mai tare este faptul că ea nu este onestă cu privire la motivul real al ruperii dintre cei doi.

ADVERTISEMENT
Tags: