Life

Probleme serioase pentru Andreea Mantea! Prezentatoarea Casa iubirii de la Kanal D are datorii uriașe

Andreea Mantea, simpatica prezentatoare a emisiunii Casa Iubirii de la Kanal D, are probleme serioase când vine vorba de afaceri.
16.01.2024 | 17:35
Probleme serioase pentru Andreea Mantea Prezentatoarea Casa iubirii de la Kanal D are datorii uriase
Andreea Mantea are succes cu show-ul Casa Iubirii, dar suferă la capitolul ”afaceri” / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cu un succes de necontestat pe micile ecrane, Andreea Mantea are probleme grave când vine vorba de afaceri. Iar acest lucru se poate observa din datoriile pe care vedeta le-ar avea către statul român.

Andreea Mantea, datorii uriașe la stat

Andreea Mantea este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV. Vedeta Kanal D de la show-ul Casa Iubirii reușește să obțină audiențe uriașe, lucru care, probabil, se reflectă și în onorariul generos pe care îl achită, lunar, turcii. Doar că, dacă în plan profesional lucrurile sunt clare, când vine vorba de afaceri totul devine tulbure.

ADVERTISEMENT

Mai exact, acum câțiva ani, Andreea Mantea își deschidea o firmă. Aman Media, o companie cu obiect activități de producție cinematografică, video și de programe de televiziune reușea să meargă ”brici” în primul an. Avea o cifră de afaceri de peste 450.000 e lei (aproape 100.000 de euro la acea vreme) și un profit pe măsură: aproape 170.000 de lei, adică circa 35.000 de euro.

Doar că, de atunci, firma ei, conform datelor oficiale, nu a mai depus declarații cu privire la balanța comercială. Sau, cel puțin, nu sunt publicate, așa cum se petrece cu orice altă firmă, pe site-ul oficial al Ministerului de Finanțe. Mai mult decât atât, din datele consultate de FANATIK, compania patronată de Andreea Mantea avea probleme financiare serioase.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Aman Media, firma frumoasei Andreea Mantea, figurează cu datorii ANAF însemnate. Este vorba de peste 640.000 de lei, adică aproape 130.000 de euro. Datele, precizăm noi, sunt cele raportate oficiale la sfârșitul lunii septembrie a anului trecut.

Andreea Mantea, succes total la Casa Iubirii

Andreea Mantea a reușit, cu finala emisiunii Casa Iubirii, să fie lider de audiență. Vedeta a dat, oficial, numele câștigătorilor, așa cum FANATIK a anunțat, de altfel, că se va întâmpla. Kanal D a înregistrat 5.9 puncte de rating și o cotă de piață de 17,9%, în timp ce pe targetul urban a obținut 4.4 puncte de rating și 14,4% cotă de piață. Minutul de aur, înregistrat la 20:44, a atins apogeul cu 1.725.000 de fani ai emisiunii în fața micilor ecrane.

ADVERTISEMENT

La finalul sezonul 2, Mihaela și Radu au primit aplauzele și marele premiu al emisiunii Casa Iubirii. Cei doi au plecat acasă cu câte 75.000 de lei. În competiția asta, am fost eu reală, acea fată de la țară. Sunt foarte fericită și acum nu mai pot decât să plâng de fericire”, a spus Mihaela, după ce a câștigat.

Succesul pe care Andreea Mantea îl înregistrează cu emisiunea Casa Iubirii a făcut ca șefii de la Kanal D să decidă filmarea unui nou sezon al show-ului. Lucru care, deja, se și întâmplă, alți tineri intrând în emisiune pentru a-și găsi, chipurile, marea iubire.

ADVERTISEMENT

Cel de-al treilea sezon “Casa Iubirii” este difuzat de luni până vineri, de la 10:00 și 16:30, iar în weekend, sâmbătă și duminică, de la 16:00 și 19:00. Concurenții emisiunii, șapte fete și toți atâția băieți, au fost prezentați, pe micile ecrane, luni, 15 ianuarie 2024.

ADVERTISEMENT