Life

Noi zboruri către două destinații foarte populare pentru români, din trei mari orașe ale țării! Când se deschid rutele

Vești bune pentru cei care au în plan să călătorească în 2023. Apar noi zboruri din trei mari orașe ale României, către două destinații populare.
02.03.2023 | 17:16
Noi zboruri catre doua destinatii foarte populare pentru romani din trei mari orase ale tarii Cand se deschid rutele
Noi zboruri către două destinații foarte populare pentru români. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Toată lumea așteaptă vacanța de vară, însă aceasta poate să înceapă și mai devreme. O companie aeriană le oferă clienților noi zboruri către două destinații extrem de populare, din trei orașe mari din țară. Când se deschid rutele și care sunt aeroporturile disponibile?

Noi zboruri către Turcia și Egipt din trei orașe mari din țară

Este vorba despre Fly Lili, prima companie aeriană românească care anul trecut a anunțat că va zbura regulat spre și dinspre aeroportul Aurel Vlaicu din Băneasa, București. Aceasta vine nu doar cu prețuri accesibile, dar și cu niște rute așteptate de mulți români.

ADVERTISEMENT

Numele companiei nu este tocmai cunoscut publicului larg, având în vedere că aceasta a fost fondată în luna mai 2021. Ulterior, compania a obținut certificatul de operator aerian la finalul lunii octombrie 2021, iar debutul a fost chiar anul trecut.

Cu ce noutăți vine compania aeriană Fly Lili? Aceasta oferă zboruri pe rute interesante în sezonul estival al anului 2023, de pe patru mari aeroporturi din România. Este vorba despre aeroporturile din Cluj Napoca, Oradea, Craiova, dar și București.

ADVERTISEMENT

Conform ultimelor informații făcute publice de turoperatorul Coral Travel, Fly Lili, care până acum opera chartere doar de pe aeroportul Aurel Vlaicu din Capitală, va opera de acum chartere spre Turcia și Egipt și de pe alte aeroporturi românești.

Rutele puse la dispoziție de Fly Lili

Sursa citată menționată că în perioada 12 mai și 20 octombrie 2023, Fly Lili va zbura din Cluj Napoca, Oradea, dar și Craiova, către aeroportul din Antalya, Turcia. Primele zboruri pornesc din Cluj, începând cu data de 12 mai, iar cele din Craiova începând cu data de 1 iunie. Zborul din Oradea către Antalya în schimb va fi operat începând cu data de 4 iunie până la data de 15 octombrie.

ADVERTISEMENT

Iar Turcia nu este singura rută pusă la dispoziție de compania aeriană românească. Fly Lili oferă de asemenea, începând cu data de 20 mai, zboruri din Cluj către Hurghada, Egipt, care vor fi planificate de Coral Travel. Acestea vor putea fi disponibile de asemenea, până la data de 28 octombrie 2023.

Câte zboruri vor fi disponibile? Fly Lili va opera în sezonul estival patru zboruri charter dus-întors pe săptămână. De asemenea, compania aeriană are în plan să zboare de 12 ori pe săptămână de pe aeroportul Aurel Vlaicu din Băneasa, către mai multe destinații. Este vorba despre Turcia, Egipt, dar și Tunisia.

ADVERTISEMENT

Cei care mai vor că călătorească mai trebuie să știe că și companiile aeriene precum Turkish Airlines, Corendon, dar și Animawings vor opera și ele chartere pentru acest turoperator în sezonul estival al acestui an, deci turiștii au de unde alege.

ADVERTISEMENT
Tags: