Life

Noii detalii despre cazul Danei Roba. Ce a făcut împreună cu soțul înainte ca acesta să o mutileze

Noii detalii apar despre bătaia cruntă primită de Dana Roba din partea soțului. Ce au făcut cei doi dinainte de episodul care a uimit o țară întreagă.
04.07.2023 | 07:22
Noii detalii despre cazul Danei Roba Ce a facut impreuna cu sotul inainte ca acesta sa o mutileze
Dana Roba a fost bătută cu ciocanul în cap de soț. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Dana Roba, externată de câteva zile din spital (unde a fost operată pe creier și în comă, n.r), a oferit noi detalii despre momentul când soțul a mutilat-o prin mai multe lovituri cu ciocanul în cap. Ce au făcut dinainte de episodul în care a fost la un pas să fie ucisă?

Dana Roba, noi detalii despre soțul care a mutilat-o. Ce au făcut înainte de a fi bătută crunt

Dana Roba se află acum acasă și se luptă să se recupereze, până să mai treacă prin noi intervenții chirurgicale. Nu-i vine să creadă că este în viață și este convinsă că Dumnezeu a ajutat-o. În cadrul unui interviu pentru Antena Stars, ea a mărturisit că soțul ei o agresa verbal și fizic de mai multă vreme.

ADVERTISEMENT

Totodată, înainte ca să i se aplice loviturile cu ciocanul, Dana Roba a mers alături de soțul ei la biserică. Acolo, în urmă cu o lună, ea a purtat o discuție cu pastorul căruia i-a spus intenția sa de a divorța, fiindcă nu mai suportă atitudinea agresivă a partenerului, alături de care are două fetițe.

Pastorul nu a fost de acord cu divorțul, iar când acesta a discutat și cu soțul, chiar el l-a îndemnat pe bărbat să nu fie de acord cu decizia make-up-artistei. Tot pastorul ar fi numit-o și ”nesimțită” pe Dana Roba, așa cum chiar ea a mai detaliat.

ADVERTISEMENT

”A fost duminica la biserică, eu am luat fetița cea mare, după ce îi trecuse varicela și am zis că o scot din casă, că deja se săturase să stea în casă atâtea zile și am zis că mă duc cu cea mare, Bineînțeles că s-a dus și el la biserică, în prima banca la biserică.

”Eu cu o lună înainte mersesem la pastor că voiam să divorțez, i-am spus pastorului ce am pe suflet, nu voiam să mai rămân cu el, că mă înjura, mă blestema. Pastorul lui îi spunea: ‘Nu băga măi divorțul la nesimțita asta’.

ADVERTISEMENT

Eu îi spuneam: ‘Nu mai vreau să fiu cu tine’, de multe ori mi-a spus că vrea să îmi pună capăt zilelor (..) Pastorul i-a zis cu o zi înainte să nu îmi dea divorțul, pastorul i-a dat puterea asta. !”, a explicat Dana Roba la Acces Direct.

Dana Roba a fost bătută în timp ce dormea. Fetițele i-au auzit țipetele

Dana Roba a mărturisit pentru aceeași emisiune faptul că dormea când soțul s-a năpustit asupra ei cu ciocanul. Se întâmpla la 5-6 dimineața, când s-a trezit din cauza loviturilor cu ciocanul în cap, 9 la număr. În același timp, bărbatul îi repeta că o s-o omoare dacă vrea divorț.

ADVERTISEMENT

Fetițele Danei Roba au fost martore la întâmplare și s-au speriat foarte tare. Make-up artista se miră că individul nu le-a agresat și pe ele la cât de nervos era. După ce a lăsat-o inconștientă, într-o baltă de sânge, el le-a luat pe copile și le-a dus la bunici. De altfel, a întrebat-o pe Dana Roba dacă vrea să cheme ambulanța.

”În ziua aia..imediat după ce m-a lăsat zăcând pe jos..nu mai știu ce s-a întâmplat, știu că a luat fetele, a vorbit la telefon, țipa și a venit la mine în cameră și a zis: ‘Vrei să chem ambulanța?’. Și am zis: ‘Da, te rog!’…I-am zis: ‘Mai bine faci 15 ani de închisoare decât 25’”, a mai spus Dana Roba pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT
Cât costă o plăcintă tradiţională la Târgul de Crăciun din Capitală
Cât costă o plăcintă tradiţională la Târgul de Crăciun din Capitală
Spectaculos: așa arată ”bijuteria” de 900 de milioane de euro în care se...
Spectaculos: așa arată ”bijuteria” de 900 de milioane de euro în care se decide ”soarta” României
Detaliul neștiut despre Patrick Mouratoglou: „Am aflat asta când eram în Franța”
Detaliul neștiut despre Patrick Mouratoglou: „Am aflat asta când eram în Franța”
Milionarul celebru din România căruia Caranii i-au impus taxă de şmecherie! Ce s-a...
Milionarul celebru din România căruia Caranii i-au impus taxă de şmecherie! Ce s-a întâmplat după aceea între ei e uluitor!
Cum i-a făcut România magică să plângă de emoție pe mai mulți americani....
Cum i-a făcut România magică să plângă de emoție pe mai mulți americani. „Nu credeam să mi se întâmple așa repede” VIDEO
Cu ce e îmbrăcată Rona Hartner? Artista a lăsat indicații clare despre ținuta...
Cu ce e îmbrăcată Rona Hartner? Artista a lăsat indicații clare despre ținuta cu care voia să fie îngropată
Cătălin Cherecheș, ELIBERAT?! Anunț șoc al procurorilor germani
Cătălin Cherecheș, ELIBERAT?! Anunț șoc al procurorilor germani
Maria Cârneci, în doliu de Sărbători
Maria Cârneci, în doliu de Sărbători
Anamaria Prodan nu se mai ascunde. Adevărul despre noul iubit: „Mă susține, este...
Anamaria Prodan nu se mai ascunde. Adevărul despre noul iubit: „Mă susține, este fericit pentru mine și eu sunt fericită că am alături un bărbat în adevăratul sens al cuvântului”
Ce s-a întâmplat la înmormântarea Ronei Hartner. Fiica artistei nu a rezistat la...
Ce s-a întâmplat la înmormântarea Ronei Hartner. Fiica artistei nu a rezistat la toată slujba. FOTO
Tudor Chirilă a răbufnit de 1 decembrie: „Defilarea e pentru hoți, ei sunt...
Tudor Chirilă a răbufnit de 1 decembrie: „Defilarea e pentru hoți, ei sunt uniți”
Rona Hartner a fost înmormântată. Sora artistei, acuzații dure la adresa lui Rocco...
Rona Hartner a fost înmormântată. Sora artistei, acuzații dure la adresa lui Rocco Sedano: „Scopul lui este să o îndepărteze de familie!”
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa...
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa și America!