Life

Dana Roba, mărturisiri șocante. Cum a fost mutilată de soțul său: „M-a lăsat să zac într-o baltă de sânge”

Dana Roba, mărturisiri șocante despre episodul în care era să moară. Cum a lăsat-o soțul ei să zacă ore în șir într-o baltă de sânge.
03.07.2023 | 19:05
Dana Roba marturisiri socante Cum a fost mutilata de sotul sau Ma lasat sa zac intro balta de sange
Dana Roba, mărturisiri șocante. Cum a fost mutilată de soțul ei. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Dana Roba a făcut noi mărturisiri șocante despre cea mai mare dramă din viața ei. Vedeta a spus ce s-a întâmplat în noaptea în care era să fie ucisă de soț.

Dana Roba, mărturisiri șocante. Cum a fost mutilată de soțul ei

Dana Roba a vorbit despre ziua în care viața i s-a schimbat pentru totdeauna. Aceasta a spus că este un miracol că mai este în viață, mai ales pentru că soțul ei a lăsat-o să zacă într-o baltă de sânge.

ADVERTISEMENT

Conform spuselor sale, Daniel Balaciu a lăsat-o să sângereze în agonie vreme de patru ore. Vedeta spune că niciun medic nu i-a mai dat șanse la viață. Dar iată că este aici și se luptă să se refacă pentru că are două fetițe de crescut.

Make-up artista spune că tatăl el nici măcar nu a recunoscut-o atunci când a ajuns la spital pentru că era mutilată. Dana Roba a mai spus că Dumnezeu i-a dat o nouă șansă la viață.

ADVERTISEMENT

Dana Roba, declarații după ce a fost la un pas de moarte

„Mă lupt să mă fac bine în fiecare zi și credeți-mă că este miracol că Dumnezeu m-a ținut în viață.

Pentru că niciun medic nu mi-a dat o șansă la viață când am ajuns, nici măcar tatăl meu nu m-a recunoscut când am coborât din ambulanța.

ADVERTISEMENT

Nu știa cine sunt, arătam ca un om mort, mai aveam suflare că așa a vrut Dumnezeu, după ce acest monstru de bărbat m-a mutilat și m-a distrus.

Era cât pe ce să mor. M-a lăsat patru ore să zac într-o baltă de sânge”, a povestit Dana Roba, la Acces Direct.

ADVERTISEMENT

Vedeta chiar a susținut că fetițele ei și ale lui Daniel Balaciu au fost martore la întreaga scenă. De asemenea, ea a spus că ele au fost și cele care ar fi chemat poliția la fața locului.

Dana Roba a fost la socrii ei acasă și și-a luat fetele, dar cu Poliția, pentru că cei doi nu au vrut să-i dea copilele de bunăvoie.

ADVERTISEMENT