Sport

Noile achiziții ale Universității Craiova nu impresionează: „Din nefericire, nu am făcut mari transferuri”

Transferurile efectuate de Universitatea Craiova în această vară l-au dezamăgit profund pe președintele Clubul Sportiv. În aceste condiții, toate speranțele stau în omogenitatea echipei din sezonul trecut.
07.07.2021 | 23:20
Noile achizitii ale Universitatii Craiova nu impresioneaza Din nefericire nu am facut mari transferuri
ADVERTISEMENT

Cele cinci achiziții reușite de Universitatea Craiova în această vară nu sunt deloc pe placul lui Pavel Badea. „Din nefericire, nu am prea făcut nici noi mari transferuri”, susține președintele Clubului Sportiv, acordându-le, totuși, o bilă albă oficialilor echipei pentru decizia de a păstra aproape intact nucleul din sezonul precedent.

Nu de alta, dar în absența unor schimbări importante la nivelul lotului, omogenitatea și revenirea de formă a atacantului Elvir Koljic ar putea fi principalele „arme” ale „juveților” împotriva contracandidaților.

ADVERTISEMENT

Până acum, în Bănie au ajuns doar portarii David Lazar și Denis Rusu, fundaşii Valerică Găman şi Antoine Conte, precum și mijlocaşul Alexandru Mărieş. Acestora li se adaugă Jovan Markovic și Gustavo di Mauro, cărora le-au expirat împrumuturile la Academica Clinceni, respectiv Ajman Club (Emiratele Arabe Unite).

Pavel Badea este dezamăgit de noile achiziții ale Universității Craiova

Din nefericire, nu am prea făcut nici noi mari transferuri, asta este impresia mea. Un lucru bun este că s-a păstrat grupul de anul trecut. Omogenitatea poate juca un rol important.

ADVERTISEMENT

Grupul de anul trecut, cu revenirea lui Koljic, care sperăm să arate forma bună cu care ne-a obişnuit înainte de accidentare, putem face lucruri frumoase. Koljic este un jucător extrem de important în angrenajul echipei.

Rezultatele din amicale nu sunt relevante. Sunt jocuri de pregătire şi atât. Ele au o anumită încărcătură, vin după antrenamente intense şi au rolul de regla unele lucruri pentru noul sezon.

ADVERTISEMENT

Mă bucur mult că numărul abonaţilor este tot mai mare. Sunt convins că băieţii noştri, împreună cu suporterii, vor face rezultate bune. La noi este linişte, seriozitate, se munceşte, iar acest lucru nu poate conduce decât la ceva pozitiv”, a declarat Pavel Badea pentru gds.ro.

Avertisment înaintea Supercupei: „Va conta enorm”

Totodată, președintele Clubului Sportiv Universitatea Craiova a ținut să sublinieze importanța majoră a duelului cu CFR Cluj din Supercupa României în perspectiva începutului de sezon. Potrivit spuselor sale, o victorie ar face ca elevii lui Marinos Ouzounidis să abordeze cu încredere partidele din campionat.

ADVERTISEMENT

Important este să jucăm noi ce trebuie, nu să ne uităm la cum evoluează adversarii. Este adevărat că se începe cu un meci extrem de greu, pentru că un joc cu CFR pentru Supercupă înseamnă, clar, o mare presiune, dar este un trofeu şi trebuie câştigat.

O echipă valoroasă joacă tot timpul sub presiune. Va conta enorm rezultatul din Supercupă. Dacă va fi pozitiv, jocul din campionat va fi abordat cu mult mai multă încredere. Acest început de sezon trebuie tratat cu maximă seriozitate.

Este un program destul de dificil (n.r. în Liga 1). Argeşul este o echipă incomodă, apoi jucăm cu FCSB, deci sunt meciuri grele. Trebuie să-l câştigăm pe cel de acasă, cu Argeşul.  Este cel mai important! Dacă l-ai câştigat pe cel cu FC Argeş ai certitudinea că ai început bine.

Argeşul are un lot bun, un antrenor tânăr şi e clar că va fi un meci dificil. În privinţa acestui joc putem spune că va conta enorm rezultatul din Supercupă. Dacă va fi pozitiv, jocul din campionat va fi abordat cu mult mai multă încredere. După două victorii consecutive, cum mergi la FCSB? Acest început de sezon trebuie tratat cu maximă seriozitate”, a conchis Pavel Badea.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – U Craiova. 2,40 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT