News

Nora lui Liviu Dragnea umblă de doi ani prin tribunale! Tatăl Ginei, preot, are necazuri cu sănătatea

Valentin, fiul lui Liviu Dragnea, este căsătorit de patru ani cu Gina Alexandra, fata unui preot care slujește la o cunoscută biserică din Cotroceni.
27.09.2021 | 16:11
La nunta fiului său, din vara lui 2018, Liviu Dragnea era tot numai un zâmbet
ADVERTISEMENT

Eliberat condiționat din închisoare, în iulie 2021, fostul lider PSD Liviu Dragnea a declarat că se va angaja la firma fiului său, Valentin, pentru a se descurca o perioadă cu banii.

”Acum trăiesc din două treimi din salariu, pentru că o treime e sechestru. Cu ce câștigă Irina că salariu și ce câștig și eu, cu ce mă ajută copiii, nu mor de foame”, a dezvăluit Liviu Dragnea la Realitatea Plus.

ADVERTISEMENT

În august 2018, fiul lui Liviu Dragnea s-a căsătorit cu iubita lui, Gina Alexandra, în cadrul unei ceremonii care s-a desfășurat la Palatul Snagov, acolo unde s-au prezentat și câțiva oameni care au protestat la adresa liderului PSD, pe atunci în culmea puterii.

Scandal la nunta băiatului lui Liviu Dragnea

Înaintea cununiei, în spațiul public a izbucnit un scandal legat de faptul că fiul lui Liviu Dragnea își făcuse mutația în casa parohială a socrului său, preotul Dionis Tătulescu. Acest artificiu fusese necesar pentru ca Valentin să se poată căsători în Capitală cu iubita lui, cu care era împreună de cinci ani.

ADVERTISEMENT

Imediat, Biserica Ortodoxă Română a reacționat, precizând într-un comunicat remis pe 11 august 2018 că nu are nici un amestec în faptul că Valentin Dragnea și-a făcut mutație în casa parohială a socrului său.

”Preotul Dionis Tătulescu, cleric al Parohiei „Sfântul Elefterie”-Nou, cu acordul parohiei menționate și al Centrului eparhial al Arhiepiscopiei Bucu­reștilor, locuiește în casa parohială împreună cu familia sa (soţia şi cele două fiice ale sale)”, se arăta în comunicat.

ADVERTISEMENT

”Fără a solicita acordul Parohiei „Sfântul Elefterie”-Nou și fără a înștiința Centrul eparhial, preotul Dionis Tătulescu a realizat demersurile legale, astfel încât viitorul său ginere, domnul Valentin Dragnea, și-a stabilit domiciliul în casa parohială de la adresa menționată, cu scopul de a se oficia căsătoria sa civilă în municipiul Bucureşti”, așa se încheia punctul de vedere al Bisericii Ortodoxe Române.

Nora lui Liviu Dragnea a participat la Miss Universe

Fostă participantă la competiția Miss Universe 2009, Gina Alexandra s-a clasat atunci, pe când avea doar 19 ani, pe locul 20 din 23, în finala desfășurată la București. În prezentarea ei din concurs, actuala noră a lui Liviu Dragnea își trecea dimensiunile – 84/60/90 – dar și dorința cea mare, aceea de a deveni jurnalistă.

ADVERTISEMENT

Cuplul Valentin și Gina Dragnea s-a certat, în septembrie 2018, cu Ștefan Caramitru, fiul regretatului actor Ion Caramitru, ”combatanții” locuind pe aceeași stradă, în Cotroceni. Până la urmă, plângerea depusă de soții Dragnea, cum că ar fi fost agresați, a ajuns la tribunal, dar judecătorii au clasat rapid cazul.

De mai bine de doi ani, însă, nora lui Liviu Dragnea se bate în tribunal cu Poliția Română, încercând să anuleze o amendă încasată în 2019 pe raza județului Giurgiu. Deși a pierdut inițial cauza, Gina Alexandra s-a ambiționat și a făcut recurs, următoarea înfățișare fiind programată luna viitoare, la Tribunalul Giurgiu.

Tatăl Ginei Alexandra suferă de o boală complicată

Probleme, dar de altă natură, are și tatăl Ginei Alexandra. preotul Dionis Tătulescu, care de 5 ani slujește la Biserica Sfântul Elefterie din Capitală, după ani buni în care a slujit la o biserică din Ploiești.

Suferind de spondilită anchilozantă, tatăl Ginei Alexandra a comentat la un moment dat un articol în care se vorbea despre această boală. ”Spondilita poate fi ținută pe loc. Eu o am de 25 de ani și până acum nu mi-a prins nici o încheietură. Multă mișcare și anual tratament balnear, preferabil la Techirghiol, și multă credință și speranță în ajutorul lui Dumnezeu. Se poate, credeți-mă”, nota preotul Dionis Tătulescu.

ADVERTISEMENT