Fotbal international

Norvegianul John Arne Riise, fostul star al lui Liverpool, accident rutier cu fiica sa de 19 ani. Au ajuns la spital amândoi!

08.04.2020 | 18:07
Norvegianul John Arne Riise fostul star al lui Liverpool accident rutier cu fiica sa de 19 ani Au ajuns la spital amandoi
ADVERTISEMENT

Timp de şapte ani John Arne Riise a fost uriaşul de pe partea stângă a defensivei lui Liverpool, o stâncă pe lângă care era aproape imposibil de trecut, un atlet care atunci când urca în atac şi arunca de la margine peste 50 de metri balonul era ca şi cum ar executa o lovitură de colţ.

A jucat 13 ani în naţionala Norvegiei

Totodată, John Arne Riise, acum în vârstă de 39 de ani, a fost timp de 13 ani, între anii 2000 şi 2013, unul dintre oamenii cheie ai naţionalei Ţării Fiordurilor, cu 110 prezenţe şi 16 goluri.

ADVERTISEMENT

Nu avem cum să uităm acea memorabilă dublă Norvegia – România din preliminariile Euro 2004, când am pierdut la Bucureşti cu 1-0 şi am fi învins la Oslo, dacă norvegienii nu primeau atunci un penalty cadou la Carew. Riise a fost titular şi pur şi simplu a arat banda stângă, fiind un atlet desăvârşit.

Vrea să devină antrenor

În 2017 s-a retras acasă, în Norvegia, la Aalesund, pregătindu-se să devină antrenor. Deocamdată a reuşit să obţină licenţa B de la UEFA.

ADVERTISEMENT

Însă la începutul acestei săptămâni toate planurile de viitor au fost la un pas să se năruie. Riise a plecat la volanul maşinii sale din Aalesund către Tonberg, pentru a o lua pe fata sa, Ariana, în vârstă de 19 ani şi a veni apoi împreună acasă.

Accident la numai 5 kilometri de casă

Însă la revenirea dinspre Tonsberg spre Aalesund, la Lerstad, cinci kilometri de casă, maşina în care se aflau cei doi a intrat într-o coliziune şi s-a produs un accident.

ADVERTISEMENT

Poliţia a sosit rapid la faţa locului, la fel şi o ambulanţă, care i-a luat pe Riise şi fiica lui la spital, pentru a-i examina după impact.

Maşina praf, cei doi au avut şansă să scape teferi

Din fericire nu există traume grave, probleme uşor rezolvabile, motiv pentru care li s-a şi permis să plece acasă, însă maşina e foarte avariată, semn că fostul jucător şi fata lui au avut realmente şansă că au scăpat teferi.

ADVERTISEMENT

Acum poliţia a deschis o investigaţie, pentru a vedea cine se face vinovat de comiterea accidentului. Dacă va fi găsit vinovat Riise riscă să fie chemat în faţa instanţei.

ADVERTISEMENT