Sport

Ce notă a primit Dennis Man după golul marcat în Parma – Pordenone 4-1! Prima reacţie: “Joc oriunde este nevoie de mine!” Video

Dennis Man a fost titular în Parma - Pordenone 4-1 şi a reuşit să marcheze un gol, în minutul 67, când cele două echipe se aflau la egalitate. Internaţionalul a primit o notă bună pe platforma FotMob.
12.02.2022 | 17:25
Ce nota a primit Dennis Man dupa golul marcat in Parma  Pordenone 41 Prima reactie Joc oriunde este nevoie de mine Video
Dennis Man a reuşit să marcheze în Parma - Pordenone
ADVERTISEMENT
12-02-2022
15:35

Prima reacţie a lui Dennis Man după ce a marcat în Parma - Pordenone 4-1

La finalul meciului, Dennis Man a oferit o scurtă declaraţie. Internaţionalul român a susţinut că este fericit la Parma şi a dezvăluit că este dispus să joace pe orice post ca să-şi ajute echipa.

“Sunt fericit că sunt aici, vreau să-mi ajut echipa. Nu am vorbit deloc (n.r. despre zvonurile apărute că ar putea să plece de la Parma). După pauză am făcut un meci bun şi suntem mulţumiţi de cele trei puncte. Obiectivul meu este să-mi ajut echipa. Mă simt mai bine în faţă, dar pentru echipă joc oriunde este nevoie. Ne bucurăm că îl avem pe Pandev alături de noi. Este foarte puternic şi ne poate ajuta mult”, a spus Dennis Man.

Parma a reuşit o victorie convingătoare în meciul cu Pordenone, ultima clasată din Serie B, după ce formaţia lui Dennis Man a fost condusă la pauză. Echipa lui Giuseppe Iachini a revenit în a doua repriză, iar internaţionalul român s-a numărat printre jucătorii care au contribuit la întoarcerea scorului.

Nota primită de Dennis Man după golul marcat în Parma – Pordenone 4-1

În minutul 67, Dennis Man a adus-o în avantaj pe Parma, după a profitat de o minge respinsă de portarul oaspeţilor, şi a dus scorul la 2-1 pentru echipa de pe “Ennio Tardini”. După patru minute, Giuseppe Iachini a decis să-l scoată de pe teren, înlocuindu-l cu Enrico Del Prato.

ADVERTISEMENT

La finalul meciului, Dennis Man a primit nota 7,7 pe platforma FotMob, fiind a doua cea mai bună notă de la Parma. Franco Vazquez a fost considerat omul partidei, cu 9,0, după ce şi-a creat cele mai multe ocazii şi a marcat al treilea gol al gazdelor.

În cele 71 de minute petrecute pe teren, Dennis Man a a avut două şuturi, unul dintre acestea transformându-se în gol. Internaţionalul român a avut un procentaj de 84% al paselor reuşite şi a câştigat 4 dueluri.

ADVERTISEMENT

După 22 de etape, Parma ocupă locul 11 în Serie B şi este la 4 puncte de locurile care duc în barajul pentru promovarea în Serie A. În următoarea rundă, echipa lui Dennis Man se va deplasa pe terenul lui Cremonese.

Nu mai marcase de fix cinci luni

Dennis Man a avut parte de un sezon modest la Parma, după ce echipa a retrogradat în Serie B. În primele trei etape din actualul sezon, mijlocaşul ofensiv de 23 de ani a reuşit să marcheze 2 goluri, însă a urmat o perioada dificilă pentru internaţionalul român.

ADVERTISEMENT

Ultimul gol al lui Dennis Man, la Parma, data de pe 12 septembrie 2021, când înscria tot într-o victorie cu Pordenone, scor 4-0. La scurt timp după această reuşită, internaţionalul a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

Revenit pe teren, Dennis Man nu s-a mai regăsit şi a ajuns să piardă locul în primul “11” al echipei. În mercato de iarnă, fostul jucător al celor de la FCSB a mai primit o lovitură.

ADVERTISEMENT

A ratat transferul la Lazio

Aflat în Italia, unde negociase împrumutul lui Valentin Mihăilă de la Parma la Atalanta, Giovani Becali a fost la un pas să mai dea o lovitură. Cunoscutul impresar a susţinut că Dennis Man s-a aflat pe lista lui Lazio, însă Maurizio Sarri s-a orientat spre un alt fotbalist.

“Eram pregătit să-l duc la Roma. Tare (n.r. directorul sportiv al lui Lazio) m-a sunat şi mi-a spus că Sarri îl vrea Jovane Cabral. Lazio l-a luat pe Cabral. Acum discută ultimele detalii”, spunea Giovani Becali pe 31 ianuarie.

Transferat în ianuarie 2021, de la FCSB, mutare anunţată în exclusivitate de FANATIK, Dennis Man a marcat 5 goluri în cele 28 de meciuri jucate pentru Parma.

ADVERTISEMENT
Tags: