Life

Schema care a făcut ravagii toată vara în Grecia. Cum ajung clienții să bea băuturile neterminate ale altor persoane

O nouă schemă face ravagii în Grecia. Sunt clienți care ajung să bea băuturile neterminate ale altor persoane, fără ca măcar să știe asta.
12.09.2023 | 11:02
Schema care a facut ravagii toata vara in Grecia Cum ajung clientii sa bea bauturile neterminate ale altor persoane
Noua schemă care face ravagii în Grecia. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O nouă schemă face ravagii în Grecia. Și se pare că mai multe persoane au trecut deja prin așa ceva. Clienții care ajung în anumite baruri consumă băuturile neterminate ale altor persoane.

Noua schemă care face ravagii în Grecia

Grecia este destinația preferată a românilor. Plajele sunt de vis aici și totodată, peisajele sunt și ele unele pe măsură. Nici prețurile nu sunt atât de piperate precum cele din România, ori alte țări.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, s-ar părea că grecii au găsit o nouă schemă prin care să scoată profit la maxim. Cum e posibil? Simplu. În loc să pună un pahar de băutură nou, aceștia preferă să le dea clienților băuturile neterminate ale altor persoane.

Cum s-a aflat de noua schemă? Autoritățile din Grecia au făcut niște controale riguroase. Vizate au fost anumite baruri din Corfu, o destinație de altfel adorată de români. Iar ce s-a descoperit acolo a fost de-a dreptul uluitor.

ADVERTISEMENT

Conform presei elene, unele baruri păstrează băuturile neterminate de clienți și le vând ulterior altora. Iar practica s-a extins atât de mult încât și anumite baruri faimoase de pe insulă apelează la ea.

Cum își păcăleau barurile clienții

În urma verificărilor făcute, autoritățile au luat decizii drastice. Astfel, mai multe baruri din Corfu au ajuns să fie închise pentru 48 de ore. Au existat și cazuri în care operatorii economici au fost amendați.

ADVERTISEMENT

Trebuie menționat faptul că aceste controale demarate de autoritățile elene au vizat cu totul altceva. Mai exact, urma să fie verificat modul în care barurile respectă legea. Astfel, autoritățile au vrut să afle dacă sunt emise bonuri fiscale, dar și dacă este utilizat alcool de contrabandă.

Nimeni nu avea să știe însă că noua tactică va fi descoperită în acest mod. Conform autorităților, shot-urile service la anumite baruri din Corfu, erau reutilizate, arată presa din Grecia.

ADVERTISEMENT

Iar printre altele, zeci de mii de bonuri fiscale nu au fost eliberate. Au fost și baruri în care autoritățile au remarcat că alcoolul vândut era introdus ilegal în țară. Drept urmare, au fost luate măsuri drastice în localurile vizate.

ADVERTISEMENT