Fotbal intern

Noul Consiliu de Administrație al lui Dinamo după întâlnirea lui Pablo Cortacero cu Cornel Dinu. Exclusiv

30.09.2020 | 13:54
Noul Consiliu de Administratie al lui Dinamo dupa intalnirea lui Pablo Cortacero cu Cornel Dinu Exclusiv
Noul Consiliu de Administrație al lui Dinamo după întâlnirea lui Pablo Cortacero cu Cornel Dinu. Sursa foto: fecebook
ADVERTISEMENT

Dinamo are, începând de aseară, un nou Consiliu de Administrație, aprobat într-o Adunare Generală și „adaptat” noii administrații spaniole care conduce clubul de aproape două luni.

Pablo Cortacero s-a întâlnit cu Cornel Dinu, așa cum v-a informat, în exclusivitate, FANATIK și „Procuroru’” a fost de acord să rămână alături de spaniol cu experiența celor peste 50 de ani de fotbal petrecuți, majoritatea, la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Cornel Dinu va face parte din noul Consiliu de Administrație al clubului din Șoseaua „Ștefan cel Mare”, care a fost schimbat în mare parte de conducerea spaniolă.

Noul Consiliu de Administrație al lui Dinamo după întâlnirea lui Pablo Cortacero cu Cornel Dinu

Președintele Consiliului de Administrație al lui Dinamo este Pablo Cortacero, iar membri sunt Cornel Dinu, Constantin Eftimescu, Cristian Hâldan (care erau deja în CA), nou numit alături de ei fiind Cornel Țălnar.

ADVERTISEMENT

Au fost excluși din Consiliul de Administrație foștii membri Adrian Alexandrescu, director al departamentului Relații internaționale al lui Dinamo, și Nicolae Achim, fostul președinte CA, „omul” lui Ionuț Negoiță, reprezentatul „coaforului” Lotus Perfect Products SRL al lui George Drăghia, firma de apartament căreia îi cedase Negoiță acțiunile lui Dinamo.

De altfel, acest Lotus Perfect Products SRL ar fi fost cumpărat de spanioli și urmează ca tranzacția să fie înregistrată cât de curând la Registrul Comerțului, conform surselor FANATIK.

ADVERTISEMENT

Deocamdată, acțiunile sunt împărțite astfel, după înregistrarea de la același Registru al Comerțului:

  • Lotus Perfect Products SRL (Ionuț Negoiță) – 82, 8758%
  • CS FC Dinamo București (Nicolae Badea) – 7,0319%
  • Asociația Peluza Cătălin Hîldan (DDB) – 10,061%
  • Dinu Corneliu Constantin – 0,0313%
ADVERTISEMENT

Nicolae Badea: „Nu am nicio intenție de a reveni în Consiliul de Administrație al lui Dinamo”

Surprinde absența oricărui reprezentant al lui CS FC Dinamo București, clubul lui Nicolae Badea. Contactat de FANATIK, fostul președinte al Consiliului de Administrație dinaintea venirii lui Ionuț Negoiță a negat orice intenție de a reveni în vreun fel la Dinamo.

„Nu mi s-a făcut niciun fel de propunere din partea noii conduceri de la Dinamo și chiar dacă mi s-ar face, aș declina-o. Nu am nicio intenție de a reveni în Consiliul de Administrație al lui Dinamo sau în vreo funcție de conducere” – Nicolae Badea

Locurile în Consiliul de Administrație al oricărei firme nu se atribuie în raport cu acțiunile deținute, ci la propunerea membrilor Consiliului de administrație.

Spaniolii au hotărât și noua conducere administrativă a lui Dinamo, pe care o vor prezenta într-o conferință de presă la Săftica, azi, de la ora 15:00.

– Pablo Cortacero – președinte CA Dinamo
– Dorin Șerdean – președinte executiv
– Melero Marin – director executiv
– Alex Couto Lago – director general
– Rufo Collado – director sportiv
– Cornel Țălnar – director tehnic Dinamo II
– Gheorghe Mulțescu – director departament Scouting
– Marcos Rubino – director Academie Copii și Juniori
– Un specialist din Spania – director marketing

  • „Pablo Cortacero mi-a cerut să fiu în Consiliul de Administrație pe care îl va administra el, am semnat hârtia respectivă că sunt de acord să rămân în continuare alături de Dinamo” – Cornel Dinu
  • 260.000 de euro este acum bugetul de salarii lunar la Dinamo, dublu față de vremea lui Ionuț Negoiță
ADVERTISEMENT