Life

Noul film românesc care are toate șansele să devină lider în cinematografe. Ce actori mari fac parte din distribuție

Un nou film românesc ia cu asalt cinematografele, începând cu această primăvară. Actorii din distribuție au fost aleși pe sprânceană.
13.02.2024 | 20:07
Noul film romanesc care are toate sansele sa devina lider in cinematografe Ce actori mari fac parte din distributie
”Băieții buni ajung în Rai”, cea mai nouă producție românească cu Șerban Pavlu în distribuție. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

În ultima vreme, filmele românești au început să ia cu asalt cinematografele. Producțiile realizate de români sunt din ce în ce mai mult pe placul publicului. Anul acesta, se pare că nu vom duce lipsă de astfel de filme, ba chiar vom asista la lansarea unor producții de-a dreptul spectaculoase.

Un nou film românesc se pregătește să domine box office-ul

Cinematografia românească pare că a început să fie mai ”vocală” ca niciodată. În ultima vreme, din ce în ce mai mulți producători români au lansat filme care au avut succes în rândul publicului. Dovadă stau cifrele din box office, iar acesta este abia începutul.

ADVERTISEMENT

Anul 2024 a debutat, deja, cu două filme românești de succes. ”Tati part-time”, în regia lui Matei Dima și ”Klaus și Barroso”, produs de Micutzu. Cu un început atât de promițător, nu este de mirare că un alt film se pregătește să ruleze în cinematografele din toată țara.

Este vorba despre ”Băieții buni ajung în Rai”, o producție din a cărei distribuție fac parte mulți actori de renume. În peliculă joacă și actori pe care publicul îi știe din serialul fenomen de pe PRO TV, ”Clanul”.

ADVERTISEMENT

”Băieții buni ajung în Rai” este regizat de Radu Potcoavă, cel care și-a pus semnătura și asupra producțiilor ”Ai noștri” și ”Vlad”, ambele difuzate de PRO TV. Având în vedere că toate au avut mare priză la public, așteptările sunt uriașe.

De când va rula ”Băieții buni ajung în Rai” în cinematografe

În rolurile principale, publicul va avea ocazia să îi vadă pe Cosmina Stratan și pe Bogdan Dumitrache. Ambii dau naștere unor personaje spumoase, între care se vor crea intrigi spectaculoase.

ADVERTISEMENT

Personajul lui Bogdan Dumitrache se numește Radu. Din păcate, suferă un accident rutier și ajunge în Rai. Dana, personajul interpretat de Cosmina Stratan, este fata care i-a picat cu tronc în perioada liceului.

Din distribuția filmului mai fac parte și Șerban Pavlu și Sergiu Costache. Cei doi au avut roluri magistrale în producții precum ”Clanul” sau ”Umbre”. De data asta, vor da naștere altor personaje la fel de interesante, alături de Marian Râlea, Aura Călărașu, Liviu Pintileasa și alții.

ADVERTISEMENT

”Băieții buni ajung în Rai” va avea premiera pe 22 martie 2024, iar trailerul a început să ruleze, deja, în cinematografe. Din cele câteva minute publicate, momentan, publicul sigur a putut să își dea seama că este vorba de o producție extraordinară.

Tot anul acesta, în toate cinematografele din România va începe să ruleze și producția ”Moartea în vacanță”. Din distribuția filmului fac parte Costel Bojog, Maria Popovici și Mircea Bravo, cel care i-a cucerit pe toți cu filmele ”Mirciulică” și ”Nuntă pe bani”. 

ADVERTISEMENT
Tags: