Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Noul star al lui Gică Hagi, transfer propus lui Mihai Rotaru la Universitatea Craiova: “I-am dat SMS, i-a plăcut și lui”. Video

Sorin Cârțu i-a propus lui Mihai Rotaru la Universitatea Craiova un jucător format de Gică Hagi. Fostul președinte al oltenilor a dezvăluit discuția la Fanatik SuperLiga.
13.04.2024 | 11:50
Noul star al lui Gica Hagi transfer propus lui Mihai Rotaru la Universitatea Craiova Iam dat SMS ia placut si lui Video
Sorin Cârțu i-a propus un jucător de la Farul lui Mihai Rotaru. Pe cine vrea fostul antrenor la Universitatea Craiova. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a pierdut derby-ul cu Farul, scor 1-2, în etapa cu numărul 4 din play-off-ul SuperLigii. Ionuț Cojocaru, tânărul atacant al campioanei, a rezolvat partida cu o „dublă” în prima repriză. Sorin Cârțu l-a remarcat pe fotbalistul de 20 de ani încă dinaintea duelului de pe „Ion Oblemenco”.

Sorin Cârțu l-a propus lui Mihai Rotaru la Universitatea Craiova pe noul star al lui Gică Hagi: „I-am trimis SMS. I-a plăcut și lui”

Universitatea Craiova și-a luat adio de la titlu după a doua înfrângere consecutivă în play-off-ul SuperLigii. După eșecul cu FCSB (0-2), oltenii au cedat pe teren propriu cu Farul, scor 1-2. FCSB are ocazia să se distanțeze la 13 puncte de echipa lui Mihai Rotaru cu o victorie în duelul cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Ionuț Cojocaru, atacantul de 20 de ani crescut la Academia „Gheorghe Hagi”, a fost omul meciului pentru Farul, reușind să marcheze ambele goluri ale „marinarilor”. Sorin Cârțu i l-a recomandat lui Mihai Rotaru pe noul puști-minune al lui Gică Hagi.

Fostul președinte al oltenilor a dezvăluit discuția la FANATIK SUPERLIGA pe Prima Sport 1. „Acum două săptămâni, l-am văzut pe Cojocaru într-un meci și mi-a plăcut cum juca.

ADVERTISEMENT

I-am trimis SMS lui Mihai Rotaru: ‘Uită-te la copilul ăsta. Mie îmi place. Știe jocul’. Chiar și el a spus-o, e super-tehnic. Știe foarte bine jocul pentru vârsta lui și are 20 de ani. 

„Are mobilitate tactică. Tipul ăsta de jucător îmi place”

I-am trimis acum două săptămâni. I-a plăcut și lui Rotaru. (n.r. i-ai trimis pe ideea să-l transferați?) Da, e o idee de jucător în timp. Dacă vrea să îmbunătățească lotul, urmărește-l, nu e rău. Ceva de genul ăsta. 

ADVERTISEMENT

E de la un club care întotdeauna se bazează pe asta, să vândă jucători. Din asta trăiește. M-am uitat special la SMS-ul pe care l-am trimis despre Cojocaru. Chiar vorbeam cu Aurică. Mi-a zis că-i place și lui, eu deja discutasem despre chestia asta. 

Are mobilitate tactică. Mie întotdeauna asta mi-a plăcut la fotbal. Să poți să-l folosești în mai multe sisteme. Este un jucător care intră cu piciorul drept în conducere cu exteriorul, se implică în combinații. Tipul ăsta de jucător îmi place”, a declarat Sorin Cârțu, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

În meciul cu Universitatea Craiova, Ionuț Cojocaru a marcat primele goluri în SuperLiga. Tânărul atacant își dorește să ajungă să joace cu Farul în cupele europene. În actuala stagiune, Cojocaru a adunat 10 apariții în toate competițiile în tricoul „marinarilor”.

ADVERTISEMENT