Fotbal intern

Noul transfer al FCSB a fost în baza de la Berceni! Risto Radunovic, poze în tricoul “roş-albaştrilor”. Exclusiv

11.12.2020 | 23:30
Noul transfer al FCSB a fost in baza de la Berceni Risto Radunovic poze in tricoul rosalbastrilor Exclusiv
ADVERTISEMENT

FCSB pregăteşte campania de transferuri din iarnă şi şi-a acontat deja prima mutare. Liderul din Liga 1 şi Astra Giurgiu au ajuns la o înţelegere pentru mutarea lui Risto Radunovic la formaţia roş-albastră.

FANATIK a aflat că Risto Radunovic a fost deja în baza FCSB de la Berceni. Fundaşul stânga a mers pentru o şedinţă foto, imagini care vor fi folosite atunci când va fi anunţat oficial transferul fotbalistului de 28 de ani de la Astra Giurgiu.

ADVERTISEMENT

După ultimele trei meciuri ale turului, Risto Radunovic va ajunge la FCSB, lucru confirmat de Dani Coman, preşedintele Astrei Giurgiu. Acesta a susţinut că oferta venită de la Gigi Becali a fost una bună pentru fundaşul stânga, care a mai fost dorit de “roş-albaştri” în toamnă, înainte de meciul cu Slovan Liberec din Europa League.

Risto Radunovic, noul transfer al FCSB, s-a fotografiat în tricoul echipei “roş-albastre” în baza de la Berceni

La şedinţa foto din baza de la Berceni a FCSB, Risto Radunovic a îmbrăcat tricoul noii lui echipe, la care va juca din returul campionatului. Muntenegreanul ar putea să debuteze pentru formaţia “roş-albastră” chiar împotriva celor de la Astra Giurgiu, meci programat la mijlocul celei de-a doua săptămâni din luna ianuarie 2021.

ADVERTISEMENT

Pe postul de fundaş stânga, Risto Radunovic îi va avea drept concurenţi pe Ionuţ Panţîru şi Aristidis Soiledis, singurul străin din lotul celor de la FCSB în acest moment. De altfel, fundaşul stânga mai are contract cu liderul din Liga 1 până la finalul actualului sezon.

Astra Giurgiu a confirmat transferul lui Risto Radunovic la FCSB

Dani Coman, preşedintele Astrei Giurgiu, a anunţat mutarea lui Risto Radunovic la FCSB. Oficialul formaţiei a susţinut că cele două cluburi au ajuns la o înţelegere, iar mutarea se va face la finalul turului.

ADVERTISEMENT

“Este adevărat că ne-am înțelesc cu domnul Gigi Becali pentru transferul lui Risto Radunovic. La finalul turului, fotbalistul va pleca la echipa dumnealui. Astra Giurgiu a primit o ofertă bună din partea FCSB și a decis că e normal să lase jucătorul să plece”, a declarat recent Dani Coman.

Risto Radunovic, experienţă de trei ani în prima ligă din România

Risto Radunovic este titular incontestabil pe postul de fundaş stânga la Astra Giurgiu, echipă pentru care joacă din vara anului 2017. Înainte să ajungă în Liga 1, fotbalistul de 28 de ani jucase la Buducnost, formaţie pentru care a evoluat în două perioade diferite (2011-2014 şi 2015-2017).

ADVERTISEMENT

Timp de un sezon, Risto Radunovic a îmbrăcat tricoul lui Borac Cacak, în prima ligă din Serbia. La un de la venirea în România, în 2018, fundaşul stânga a debutat în echipa naţională a Muntenegrului şi a bifat nouă selecţii până în prezent.

  • 1.100.000 de euro este cota lui Risto Radunovic
  • 97 de meciuri a jucat Risto Radunovic la Astra Giurgiu

  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 1,60 este cota pentru “sub 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT