Sport

Novak Djokovic, încredere maximă înainte de Roland Garros: „Încă mai am șansele mele la un Grand Slam împotriva oricui, pe orice suprafață!”

Novak Djokovic (liderul ATP), e mai motivat ca oricând să câștige turneul de Grand Slam de la Roland Garros, în lipsa lui Nadal.
19.05.2023 | 19:20
Novak Djokovic incredere maxima inainte de Roland Garros Inca mai am sansele mele la un Grand Slam impotriva oricui pe orice suprafata
Novak Djokovic este lider în clasamentul mondial și favorit principal la turneul de Grand Slam de la Roland Garros. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Novak Djokovic e extrem de motivat înainte de turneul de Mare Șlem de la Paris și campionul sârb vrea să triumfe pentru a treia oară în carieră la Roland Garros.

Novak Djokovic, nerăbdător înainte de turneul de la Roland Garros: „Obiectivul meu este să câștig”

Novak Djokovic e gata să profite de absența lui Rafael Nadal de la Roland Garros, chiar dacă și el s-a confruntat cu ceva probleme medicale: „Mă antrenez și mă pregătesc pentru cel mai important turneu al sezonului pe zgură, Roland Garros. Știu că pot juca întotdeauna mai bine”.

ADVERTISEMENT

Sârbul este concentrat pe toate planurile înainte de turneul de la Paris: „Aștept cu nerăbdare să lucrez la diferite aspecte ale jocului meu, ale corpului meu și sper să fiu în formă 100%”.

Djokovic e extrem de încrezător și e convins că se poate impune indiferent de adversarul pe care îl va întâlni: „Obiectivul este să câştig French Open. Încă mai am șansele mele la un Grand Slam împotriva oricui, pe orice suprafață.

ADVERTISEMENT

Se joacă după sistemul cel mai bun din cinci seturi, am speranţe la un rezultat bun. Să vedem cum merge”, a declarat liderul mondial, pentru welovetennis.fr.

Novak Djokovic a triumfat ultima oară la Roland Garros în urmă cu 2 ani

Novak Djokovic are 22 de titluri de Grand Slam, însă la Roland Garros a reușit să triumfe de cele mai puține ori. Campionul Serbiei a câștigat turneul de la Paris pentru prima oară abia în 2016.

ADVERTISEMENT

Ultimul triumf a venit în pandemie, în urmă cu doi ani. Djokovic are astfel două titluri la Roland Garros, 3 la US Open, 7 la Wimbledon și zece la Australian Open, unde s-a impus și în acest an, după finală cu Stefanos Tsitsipas.

Sârbul a fost eliminat în sferturi de finală la Roma, ultimul turneu înainte de Roland Garros. A fost pentru prima oară în ultimii 19 ani când nici Rafael Nadal, nici Novak Djokovic nu au jucat finala la Foro Italico.

ADVERTISEMENT

Turneul de Grand Slam de la Roland Garros se va desfășura în perioada 28 mai – 11 iunie la Paris și va fi transmis în direct pe canalele Eurosport 1 și 2.

ADVERTISEMENT