Life

”Nu a supraviețuit”. Mădălina Ghenea, anunț trist. Vedeta este în doliu și a dispărut de pe internet o perioadă

Mădălina Ghenea este în doliu. Vedeta a făcut un anunț extrem de trist și a decis să își închidă contul personal de Instagram.
25.08.2023 | 10:18
Nu a supravietuit Madalina Ghenea anunt trist Vedeta este in doliu si a disparut de pe internet o perioada
Mădălina Ghenea, în doliu. Sursă foto: Instagram, Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mădălina Ghenea este de departe una dintre cele mai apreciate vedete din România. Acum însă, aceasta traversează o perioadă dificilă. A pierdut pe cineva drag și a luat o decizie de ultimă oră.

Mădălina Ghenea, în doliu

Mădălina Ghenea și-a schimbat poza de profil de pe Instagram în primă fază. Era clar că vedeta a pierdut pe cineva, însă nimeni nu avea să știe despre cine este vorba și nici ce va urma.

ADVERTISEMENT

Acum, aceasta a adus niște lămuriri. Mădălina Ghenea a luat decizia de a-și închide temporar contul de Instagram. Vedeta spune că se află într-o perioadă de doliu și că a fost afectată enorm de pierderea unei persoane.

Este vorba despre un copil pe care, deși vedeta l-a ajutat cât a putut, nu a supraviețuit. Acesta ar fi fost măcinat de o boală gravă, iar în final a pierdut lupta. Din respect pentru familie, Mădălina Ghenea a decis să facă acest gest.

ADVERTISEMENT

„De câteva zile am decis să-mi închid profilul de Instagram.  E vorba despre o perioadă de doliu care m-a afectat profund. Ieri am decis să dedic o postare, un gând de suflet, familiei unui copil care, din păcate, nu a supraviețuit.

Și pe care în ultimele luni, l-am ajutat în toate modurile în care mi-a fost posibil, pentru a-i oferi, în micul meu mod, speranța de a depăși o boală gravă”, a explicat aceasta.

ADVERTISEMENT

Vedeta a decis să clarifice situația

Actrița a mai dezvăluit că nu se gândea că decizia ei va genera un val de reacții. De asemenea, ea nu înțelege de ce atât de mulți oameni au fost interesați să afle ce i s-a întâmplat, de fapt.

Pe de altă parte, pentru a nu a mai lăsa loc de interpretări, Mădălina Ghenea s-a simțit nevoită să explice totul. Menționăm faptul că unele persoane s-au temut ca nu cumva să fie vorba despre fiica acesteia. Alții s-au gândit ca nu cumva să fie vorba despre un membru al familiei.

ADVERTISEMENT

”Nu m-am gândit niciodată că se vor crea tot felul de speculații asupra vieții mele private și nu m-am gândit niciodată că va trebui să-mi justific gestul meu privat, dictat de inimă, din cauza unor voci incontrolabile care m-au lăsat uimită.

Asta doar pentru a clarifica și a pune capăt unor speculații fără sens asupra cărora prefer să trag un văl deplorabil!” a mai scris Mădălina Ghenea pe Instagram, în dreptul unei imaginii cu doliu.

Numeroase persoane au venit mai apoi cu un gând bun. Totodată, au fost și oameni care au spus că îi sunt alături vedetei, având în vedere perioada dificilă pe care aceasta o traversează.

ADVERTISEMENT