Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Nu aveau nicio urmă de stres, nicio jenă”. Nicolescu a dezvăluit discuția cu arbitrii după Dinamo – Petrolul 1-1

Arbitrii de la Dinamo - Petrolul 1-1 l-au scos din minți pe Andrei Nicolescu. Președintele „câinilor” a dezvăluit ce a discutat după meci cu brigada lui Feșnic
02.04.2024 | 15:45
Nu aveau nicio urma de stres nicio jena Nicolescu a dezvaluit discutia cu arbitrii dupa Dinamo  Petrolul 11
„Nu aveau nicio urmă de stres, nicio jenă” Nicolescu a dezvăluit discuția cu arbitrii după Dinamo – Petrolul 1-1. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Arbitrii de la Dinamo – Petrolul 1-1 sunt arătați cu degetul de către conducerea roș-albilor. Andrei Nicolescu crede că echipa sa e dorită în Liga 2 și, de furie, chiar i-a trimis un mesaj președintelui CCA, Kyros Vassaras. Ce a discutat însă oficialul dinamovist cu brigada lui Horațiu Feșnic.

Ce a discutat cu arbitrii Andrei Nicolescu, după Dinamo – Petrolul 1-1: „Nu e maniera în care să decizi un play-out”

Dinamo a ratat la mustață cele trei puncte în meciul cu Petrolul din a doua etapă a play-out-ului. Roș-albii au fost egalați la unu în minutele de prelungire, după un penalty extrem de controversat.

ADVERTISEMENT

Ca urmare a remizei de pe „Arcul de Triumf”, Dinamo a rămas pe loc direct retorgradabil, locul 15, cu 16 puncte, unul în minus până la salvarea directă. După meci, inamicii „câinilor” au fost arbitrii.

(n.r. – Care a fost atmosfera în vestiar după meci?) Evident, toți foarte căzuți. Au fost și niște declarații un pic la nervi ale lui Amzăr, n-am apucat încă să vorbesc cu el. Poate trebuia să fie un pic mai temperat.

ADVERTISEMENT

Dar nu se face așa ceva. Nu e maniera în care să decizi un play-out, maniera în care ni se întâmplă nouă. Maniera în care la comisii ni se interzice să avem suporterii alături de noi, maniera în care în minutul 90+3 ni se dictează un penalty înainte de care ai cel puțin trei incidente pe care trebuie să le analizezi.

Să vezi dacă nu cumva au afectat faza aia pe care vrei să o analizezi ca penalty. Eu știu că VAR-ul asta trebuie să facă. Dacă înainte de a analiza acel penalty e ofsaid, s-a făcut un alt fault, s-a întâmplat ceva în secundele antreioare? Ori lucrurile astea au ieșit din discuție la analiza arbitrilor.

ADVERTISEMENT

Îmi pare rău. Eu m-am dus la final să îi salut pe domnii arbitri, iar ei arătau o liniște incredibilă. Nu aveau nicio urmă de stres pe ceea ce se întâmplase pe o tenisune ca asta.

Erau foarte siguri pe dânșii, iar din camera VAR mi s-a spus că ofsaid n-a fost sub nicio formă”, a declarat Andrei Nicolescu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, show care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

Meciul dintre Dinamo și Petrolul a fost arbitrat de o brigadă care l-a avut la centru pe Horațiu Feșnic. Asistenții săi au fost Valentin Avram și Alexandru Cerei. Cel de-al patrulea oficial a fost Claudiu Marcu, în timp ce în camera VAR s-au aflat Radu Petrescu și Radu Ghinguleac.

Andrei Nicolescu, DISCURS FURIBUND dupa Dinamo - Petrolul 1-1: “NU AVEAU NICIO JENA”

ADVERTISEMENT