Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Andrei Nicolescu a luat foc după Dinamo – Petrolul. „Decizia spune cât de mult își doresc arbitrii să retrogradeze Dinamo! I-am scris lui Vassaras”

Andrei Nicolescu a luat foc la FANATIK SUPERLIGA după Dinamo - Petrolul şi consideră că echipa sa nu este dorită în prima ligă de arbitri.
02.04.2024 | 13:25
Andrei Nicolescu a luat foc dupa Dinamo  Petrolul Decizia spune cat de mult isi doresc arbitrii sa retrogradeze Dinamo Iam scris lui Vassaras
Andrei Nicolescu a luat foc după Dinamo – Petrolul. „Decizia spune cât de mult își doresc arbitrii să retrogradeze Dinamo! I-am scris lui Vassaras”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo a fost egalată în minutul 90+13 de Petrolul după un penalty controversat, scor 1-1. “Câinii” încheie etapa pe loc direct retrogradabil, cu şapte etape înainte de finalul play-out-ului.

Andrei Nicolescu a luat foc după Dinamo – Petrolul. „Decizia spune cât de mult își doresc arbitrii să retrogradăm”

Andrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo, a luat foc la FANATIK SUPERLIGA după arbitrajul lui Horaţiu Feşnic, spunând că arbitrii nu o vor pe Dinamo în SuperLiga:

ADVERTISEMENT

“Într-o decizie atât de importantă trebuie analizat contextul în care s-a produs acea fază. Se fluieră offside în atacul nostru la Amzăr şi nu este offside. Apoi ajungem la faza din careul nostru.

Se analizează la VAR şi nu este offside. Chiar dacă nu se trag liniile, se vede pe stop cadru cum jucătorul de la Petrolul este clar în afara jocului. Şi acolo este offside. După care este împins de către Huja şi este fault în atac.

ADVERTISEMENT

Adică nu poţi să analizezi o fază de penalty în două secunde fără să vezi fault în atac. Penalty-ul, ce să mai comentez? Nu mai e nimic de comentat. Nu e sub nicio formă, alunecă. 

“I-am scris domnului Vassaras, nu am nicio reacţie”

Tocmai asta e foarte frustrant. Nu e prima dată când se iau aceste decizii împotriva lui Dinamo. La UTA, cu Sepsi, la Craiova. Dar să iei o decizie de genul ăsta în minutul 90+13… nu ştiu cât de mult îşi doresc arbitrii Dinamo în Liga 1. 

ADVERTISEMENT

Avem trei faze controversate în şapte secunde şi toate sunt împotriva lui Dinamo. Avem offside, fault în atac şi eventual penalty, toate împotriva lui Dinamo. Ce să mai zic? 

Am tras public semnale de alarmă. I-am scris domnului Vassaras, nu am nicio reacţie. Singura şansă este ca presa să respecte adevărul faptic şi să strige. Mai mult decât a face scrisoare deschisă, scrisoare oficială, să fim ignoraţi complet…

ADVERTISEMENT

“Toată lumea declară ceva frumos, dar se iau decizii împotriva lui Dinamo”

Vrem să fim respectaţi şi se pare că nu suntem. Trăim cu imaginea acelui Dinamo de care lumea se temea că Dinamo face şi drege, aranjează. Trăim acea imagine, dar oameni buni, Dinamo este altceva acum. Reveniţi-vă…

Toată lumea declară ceva frumos, dar se iau decizii împotriva lui Dinamo. Atâta timp cât noi ne-am exprimat public şi oficial opinia şi suntem ignoraţi, singura şansă este ca în presă să se creeze această discuţie”, a spus Nicolescu la FANATIK SUPERLIGA.

Andrei Nicolescu a luat foc după Dinamo – Petrolul. „Decizia spune cât de mult își doresc arbitrii să retrogradeze Dinamo!"

ADVERTISEMENT