Life

”Nu ești regele nostru!” Charles, primit cu proteste și huiduieli într-un oraș din Anglia

Regele Charles, întâmpinat cu rezistență și pancarte cu batjocură într-o localitate din Marea Britanie. Cum a reacționat.
16.02.2023 | 18:30
Nu esti regele nostru Charles primit cu proteste si huiduieli intrun oras din Anglia
Regele Charles, întâmpinat cu rezistență și pancarte cu batjocură într-o localitate din Marea Britanie. Cum a reacționat. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

“Nu ești regele nostru!” Charles a fost primit cu proteste și huiduieli într-un oraș din Anglia, în urmă cu puțin timp. Monarhul a fost invitat la Biserica lui Christ the Cornerstone, nefiind prima oară când este hărțuit de englezi.

Regele Charles, întâmpinat cu rezistență și pancarte cu batjocură într-o localitate din Marea Britanie. Cum a reacționat

Regele Charles al III-lea a fost întâmpinat cu rezistență și pancarte cu batjocură în orașul englez Milton Keynes. Suveranul a ajuns în localitatea din Marea Britanie la scurt timp după ce o mică mulțime de protestatari a început să se adune.

ADVERTISEMENT

Mai exact, este vorba de protestatari organizați de grupul Republic care militează în favoarea alegerii unui alt șef de stat. Aceștia au lansat numeroase scandări anti-monarhie, ținând afișe cu scris galben strălucitor în mâini.

Însoțit doar de agentul său de securitate, Monarhul nu a părut deloc tulburat de oamenii care scandau: „Nu ești regele nostru!”, ci dimpotrivă a decis să se apropie de gardurile care îi țineau pe contestatari departe.

ADVERTISEMENT

Din fericire, în orașul englezesc s-au aflat și foarte mulți fani regali care au început să aplaude și au dat mâna cu Regele Charles al III-lea, arătând în felul acesta că îl susțin. Ulterior, Suveranul a afișat un zâmbet timid și a intrat în biserică.

Tatăl Prințului William și al Prințului Harry a participat, așadar, la o recepție unde au fost invitați mai mulți membrii ai comunității locale și oficiali din Milton Keynes. De asemenea, printre organizațiile invitate s-au aflat Milton Keynes Islamic Arts și Heritage and Culture (MKIAC).

ADVERTISEMENT

Totodată, nu au lipsit Milton Keynes Theatre, Bletchley Park, Open University, Consiliul local al credințelor și Ride High. În plus, Regele Charles al III-lea s-a întâlnit cu reprezentanți de la Starship Technologies.

Acesta este primul serviciu de livrare autonomă fără emisii lansat în Marea Britanie, fiind vorba de roboți care livrează alimente și alte mărfuri în locații din tot orașul. De asemenea, Suveranul a luat parte la dezvelirea unei plăci comemorative la Biserică.

ADVERTISEMENT

Regele Charles al III-lea, fără Camilla în această călătorie

Regele Charles al III-lea nu a fost în această călătorie cu soția sa, Camilla, care a fost testată pozitiv cu Covid-19. Regina Consoartă a Regatului Unit al Marii Britanii a fost nevoită să anuleze toate planurile pe care le avea în program.

Conform express.co.uk, călătoria Suveranului la Milton Keynes a fost anunțată încă de la începutul lunii februarie, fiind vorba de o destinație în care a ajuns în anul 1992 și regretata sa mamă, Regina Elisabeta a II-a.

ADVERTISEMENT